Valóban ez lesz a jövő?
Képzeljünk el a jövő modern háztartását. Azzal a Sims játékkal (ha még létezik) lehetne ezt igazán modellezni.
A házban minden megtalálható: okos telefon, okos hűtő, okos tv, laptop, okos szemüveg, hajlékony tv, hajlékny telefon.
A férfinak a plázacicás elit barátnője a Dekatlon-os, westend-es trendi ruháiban ott ül a távirányítós okos kanapéjukon. Nézi a hajlékony tv-t.
Munkahely sehol sem lesz már addigra.
Olyan kényelem, eltunyulás, kapzsiság lesz a jövőben, hogy na.
Én nem vagyok "mici maca nő", de nem érzem magam soha elnyomva, amikor ilyeneket látok.
Van, akinek az jön be, van, akinek én. Az, hogy te szerencsétlen vagy, és nem teszel ellene, nem a Fókusz hibája.
Most is csinálhattál volna valami értelmeset ahelyett, hogy ilyen bénaságokat nézel.
a kérdező mindjárt ellentmondásba is keveredett...
az összes felsorolt kényelmi cucc, legyen az bármi, valahogy, valaki által gyártva lett...tehát dolgozni fog pár ember... a többinek coki..
full jólét nem lesz, ez kivitelezhetetlen.. a lehúzásról, a rosszkedvünkről gondoskodnak majd(már most is) az ingyenélő élősködők, a beteges gondolkodású erőszakos módon hatalomvágyók, akik nem riadnak vissza a fegyverektől(sem)
homo homini lupus
lehet tűnődni
Kérdező, annyira nem mondasz semmit, hogy nem lehet veled érdemben vitatkozni.
Mióta van pénz, a körül forog a világ, mióta van ember, létezik az erőfitogtatás és szexuális vágyak is.
Ma annyi a különbség, hogy a média és marketing által sokkal nagyobb teret kaptak, mint korábban.
Minden meg lesz az ember háztartásában. Ez téged miben zavar? 12 éves a mosógépem, a szentlélek tartja össze, de amíg nem pusztul el, nem veszek másikat mert rohadt drága. Örülnék, hogyha a háztartásomban meglenne minden...
Mutogatják az izmos férfiakat. Mikor nem mutogatták az aktuális férfi és nő ideált? - És ki az a szerencsétlen, akinek a szexuális életét az rtl-klub manipulálja? - Összetalálkozom egy lánnyal, jól elvagyunk, beszélgetünk stb. - de utána rájövök, hogy az rtl-en nem így nézett ki a jó csaj és hagyom az egészet? - azért egyszerűsítettem ilyen abszurdra mert te is mindenben csak ilyen végletekben tudsz beszélni.
"Az rtl klub-on vígan mutatják az izmos férfiakat, hogy fényképezik magukat a tükörben, és hogy mit szólnak ehhez a nők. És ez fordítva is igaz. A műmellű macákat is mutogatják a férfiaknak. Ezzel nagy mértékben manipulálva az emberi szexuális viszonyokat a másik nem iránt és az ideált."
Ideálok minden korban voltak és ennek megfelelően el is tértek egymástól, néha gyökeresen.De kérdezem még egyszer, hogy ebben hol van a probléma?A világ változik, és vele együtt minden más is.
Egyébként a manipuláció csak azokon működik, aki hagyja.Nem a média a hibás, hanem a tömeg, aki befogadja és még kíváncsi is rá.
"Utána a másik meg elnyomva érzi magát, aki nem izmos férfi és nem mici maca nő."
Elnyomva?Ki nyomja el őket?Maximum az emberek, de ez megint nem a média hibája, hanem az embereké, akik ezt teszik.
Egyébként nincsenek elnyomva, maximum kisebbségi komplexusuk lesz, ha hagyják magukat.Nem mindenki olyan, mint a média szerinti ideál, sőt, de nem érzik emiatt rosszul magukat.
De akkor azt meséld már el, hogy honnan veszed, hogy másokat ez érdekel? Egyetlen ismerősöm sem foglalkozik ezekkel a szennyekkel. Kortól függetlenül. És minden ismerősömnek helyén van az értékrendszere. Azért vagy mindig leoltva, mert egyfolytában általánosítasz.
Bár szerintem a neked válaszolók 98%-ának, gondolom neked sem és még sokan másoknak nem ilyen az ismeretségi, illetve baráti köre. Tehát akkor miért állítod, hogy ez lesz a jövő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!