HVS_fan kérdése:
Nektek ki a kedvencetek a Little Mixből? Nekem Jade, imádom! <3
Figyelt kérdés
2014. jún. 26. 23:06
11/20 A kérdező kommentje:
Arról meg nem tehetek hogy te nem ismered őket 😏
2014. jún. 27. 15:26
12/20 A kérdező kommentje:
Na mi az?Talán már nem mersz visszaírni,vagy meguntad a kötekedést? ;)
2014. jún. 27. 15:36
13/20 anonim válasza:
Nem elég érdekes a téma, hogy tovább húzzuk a vitát, de ha gondolod mesélj magadról, hátha bele tudok még kötni valamibe, ha már ilyen mazochista vagy :D
14/20 A kérdező kommentje:
De vicces!Ha ennyire kötekedő vagy,akkor azt mondd már meg hogy te milyen zenét szeretsz! :P
2014. jún. 27. 17:09
15/20 anonim válasza:
Goatmét Sound System, Soja, vad fruttik, Dannona csak egy pár, de nem hiszem, hogy sokat mondanak neked :D
16/20 A kérdező kommentje:
Jól hiszed,gondolom nem lány vagy (ha mégis akkor bocsesz) :P
2014. jún. 27. 19:22
17/20 anonim válasza:
Hát nem jány vagyok, bár ez nyilvánvaló a szrkálódásból is szerintem, a zenei izlés meg relatív ilyen téren, lány ismerősöm is van, aki szereti ezeket
18/20 A kérdező kommentje:
Hát az egyik Facebook-os rajongói oldalamon írkálgatott egy csaj (úgy mint te :D ) és a végén kiderült hogy azt nem is ő írta,hanem a fiú tesója...úgyhogy van tapasztalatom az ilyen szúrkálódásokban :P
2014. jún. 27. 19:34
19/20 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, és lány!
De amúgy minek egy kérdésbe szívet írni? Nincs semmi értelme.
20/20 A kérdező kommentje:
Nem értem miért zavar ez téged
2014. jún. 27. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!