Hogy lehet hatásosan, de korrekt módon lerázni egy "barátnőt"?
Van egy ismerősöm, akivel régebben jól elvoltam, mondhatni barátnők voltunk.
Sajnos mostanra odáig jutottam, hogy alig tudom elviselni, de ő teljesen rám van tapadva. Már egyáltalán nem vagyunk egy világ, bármit csinál, az idegesít, nem érdekel amiről beszél, unatkozom a társaságában.
A barátnőimmel elmentem bulizni, őt nem hívtam. Természetesen meg is tudta, majd kaptam tőle egy szemrehányó üzenetet, amiért kihagytam.
Még nem írtam neki, de talán most le tudnám vele zárni a dolgot. Nem akarok szemét lenni vele, de azért hatásos szeretnék lenni.
Az a fő gond, hogy neki nincs más barátja, ezért ragaszkodik nagyon az én társaságomhoz....
Írd meg neki: Húzzá' má' el az anyá_dba te retkes kur_va, és hagyj végre élni mert kib_aszottul elegem van belőled.
Egy ilyenre tuti békén hagy.
Kedves első, ez azért egy kicsit brutális lenne.
Kedves második, köszönöm szépen.
Sajnos nem nagyon barátkozik vele más, van neki 2 lánytestvére, azokkal elvan de semmi több.
Nekem is volt ilyen. Egyszerűen nem tudtam már elviselni, annyira negatív volt szegény.
Mindig hívott, hogy találkozzunk két hét múlva. Mondtam, hogy jó, majd egyeztetünk. És aztán sosem egyeztettünk. Már nem keres.
Én voltam már ilyen helyzetben. :)
A lánynak szintén nem voltak nagyon barátai, és én eleinte nagyon jó kapcsolatot ápoltam vele, de ahogy egyre jobban kezdtem megismerni már nagyon idegesített minden kis mozdulata stb. Én úgy vetettem véget a dolognak hogy megmondtam hogy már nem vagyunk annyira jóban és ez biztos neki is feltűnt. Szóval megbeszéltem vele (burkoltan) hogy már nem nagyon szeretnék vele olyan "szoros" kapcsolatot. Persze először kiakadt, aztán sajnáltatta magát hogy őt senki se szereti, majd beletörődött. Azóta is elbeszélgetünk szavakat. Szóval beszélő viszonyba vagyunk. Azóta talált barátnőket magának, és mindenki jobban járt így. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!