Ti milyennek találjátok az ilyen lányokat?
Az én tulajdonságaim végülis.... Nagyon szeretem a sci-fi-t (MARVEL, Doctor Who, Star trek, ilyenek), imádok olvasni mindenfélét, minden féle zenét szeretek (kivéve a metált és a rappet), szeretek rajzolni, klarinétozok.
(Bi vagyok, szóval leszbik véleménye is érdekel) Normális válaszokat írjatok légyszi!!!
"mindenki szerint nagyon kedves, aranyos vagyok, de egy kicsit zárkózott."
Én zárkózott vagyok, de nem mondanék ilyet, hogy mindenki szerint nagyon kedves és aranyos vagyok.
Én is szeretem a sci-fi-t, meg mindenféle zenét, sőt ugyanazok a kivételek, bár én zongorázni tudok.
Nekem csak az a komment nem volt szimpatikus..
18/L
Most mégis mire mondjak mit? Alig 2-3 kicsit ködös dolgot se tudtunk meg rólad. Ez szinte semmi.
Ezeknek a nyag része egyébként nem tulajdonság, hanem érdeklődési kör. Én is szeretem a sci-fit, eléggé geek vagyok, meg professzionálisan rajzolok...ez így egynek jó, de pusztán közös/hasonló érdeklődési körtől nem fog működni egy kapcsolat.
Sőt, őszintén két vizuális művész egy kapcsolatban az a két dudás egy csárda esete...nem szerencsés.
Nézzük a tuljadonságokat. A kedves-aranyos nem igazán értékelhető infó, minenkinek vannak napjai amikor kedves-aranyos és vannak amikor nem.
A zárkózott meg...hmm, hát velem nem lenne szerencséd, mert én meg igénylem a szociális impulzust.
Meg kicsit sok lenne az a 8 év korkülönbség.
nekem így ezek alapján szimpatikusnak tűnsz ^^ ha szeretnél beszélgetni, írj üzenetet :3
16/lány/bi
Leszbikus vagyok és szeretem a jó scifit: Doctor Who nagy kedvencem, Star Trekből még a Voyagert szerettem nagyon (Seven of Nine <3 ), valamint én is sokat olvasok.
Rajzolni is elég jó tudok, viszont nem zenélek.
Szóval nekem szimpatikus vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!