Kedves felhasználók, kíváncsiságom hajt, válaszolnátok?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,vagyis arra gondoltam,a Gyakori kérdések-t kik használják?
Milyen idősek vagytok és a végzettségeteket is kérném,úgy érzem,amikor böngészem az oldalt,hogy többségében egyetemisták vagytok.
2014. jún. 22. 18:16
21/45 anonim válasza:
28 éves nő vagyok, külföldön élek, felsőfokú OKJ-m van csak, diplomám nincs. Szeretek elmerengeni a természeten, a természetben, szeretem a BMW-ket, de azokat nagyon. Néha ha munka után "döglök" képes vagyok több mintegy órán át az eget nézni, ahogy hömpölyögnek a felhők, stb...
23/45 anonim válasza:
57 éves nő, vállalkozó, /panzió/ feleség, nagymama. Gyönyörű vidéken élek, van pár saját festményem is, a következő életemben több szabadidőt szeretnék. :-)
24/45 anonim válasza:
16/L gimnazista vagyok. Jót röhögtem az első válaszolón :DDD
25/45 anonim válasza:
Panni vagyok, 19 éves lány, és alkalmazott grafikát tanulok. :) Jelenleg a portré - rajzolás a kedvencem, grafittal, krétával szoktam neki állni a munkának. Nem szeretem a színes grafikát, a fekete , letisztult vonalakban sokkal inkább megtalálom a szépséget, a szenvedélyt. De ez csak az én szubjektív ízlésem. :)
26/45 anonim válasza:
16 éves lány, most leszek tizedikes gimiben.
27/45 anonim válasza:
19, egyetemista, mérnök informatikusnak tanulok.
29/45 A kérdező kommentje:
:D
Az utolsó nagyon kanos...
#21-es,ált.én is meló után 'égbámulással'relaxálok.
Ezaz,még...
2014. jún. 23. 05:05
30/45 anonim válasza:
13 éves, 6. osztályt végzett fiú xD főiskolára is szeretnék járni, lehetőleg Angliába, és paleontológusnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!