Szerintetek mi hiányozhat a boldogságomhoz?
17 éves fiú vagyok, kiemelkedő gimnáziumban 4,5+nál is jobb az átlagom, a tanulás mellett naponta még legalább 3-4 óra szabadidőm van, de nem tudom mivel kitölteni
viszonylag kiegyensúlyozott családi körülmények között élek
havonta kb. 5-7ezer forintot kapok
a környezetemben sok olyan ember van, akivel (felszínes) jó kapcsolatot tudnék kialakítani, de találkoztam már náluk sokszor jobb emberekkel, ők viszont távol élnek
nincs barátnőm
Tudom, hogy ez messze nem minden, de ha ezek alapján valaki tud valamit tanácsolni, azt köszönöm szépen.
de jó neked
17 évesen én is sokszor unatkoztam, de akkor még nem volt internet, legalább is nem fedeztem fel, milyen sokrétű
olyat kellene tenned ami megcsiklandozza az agyad, és meg is dolgozza
Nem vagy boldog, mert nem élsz, már most a pénz körül forog az életed és nincs olyan ember, aki így boldog lehetne. Lazíts, mozdulj ki a világodból, mert új dolgok csak így történhetnek az emberrel.
Nem akarlak lelombozni, de nem sok olyan munka van, ahol relatíve keveset kell dolgozni az álom fizetésért és az olyan helyekhez nem elegendő a végzettség, vagy a tehetség általában születni kell a helyre (szó szerint értve).
Van pár jó könyv a szeretetről Fromm-tól, Buscagliától, olvasd el azokat.
A boldogságot önző módon elérni nem lehet. Ha arra törekszel, hogy másokat boldoggá tégy (nem pénzzel), akkor akár az is előfordulhat, hogy valaki téged is boldoggá fog tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!