Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek mi hiányozhat a...

Szerintetek mi hiányozhat a boldogságomhoz?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok, kiemelkedő gimnáziumban 4,5+nál is jobb az átlagom, a tanulás mellett naponta még legalább 3-4 óra szabadidőm van, de nem tudom mivel kitölteni

viszonylag kiegyensúlyozott családi körülmények között élek

havonta kb. 5-7ezer forintot kapok

a környezetemben sok olyan ember van, akivel (felszínes) jó kapcsolatot tudnék kialakítani, de találkoztam már náluk sokszor jobb emberekkel, ők viszont távol élnek

nincs barátnőm

Tudom, hogy ez messze nem minden, de ha ezek alapján valaki tud valamit tanácsolni, azt köszönöm szépen.

2014. jún. 11. 21:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Jelenleg mivel töltöd ki? valamit csak csinálsz! Vagy ülsz, és nézed a falat? Szerintem egyszerűen lazítanod kellene, és nem azon agyalnod, mi a boldogság. A boldogság az agyalás hiánya. Amikor az ember egyszerűen csak hátradől a fotelban és a saját életében.
2014. jún. 11. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
Jelenleg azon gondolkozom, mit fogok felnőttként csinálni. A pénz elég fontos szerepet játszik a gondolkodásomban. Szeretnék mihamarabb olyan pozícióba kerülni, amiben nem kell olyan sokat dolgozni a jó keresetért.
2014. jún. 11. 21:53
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Voltál te egyáltalán kamasz? Szerintem az hiányzik neked, hogy a hormonok elborítsák az agyad. Annak élsz, hogy megfelelj, jófiú legyél, és nem hagyod, hogy a dolgok megtörténjenek. Nagyon szép, hogy vannak céljaid, kell is, de ne felejts el élni! A boldogság csak pillanatok.
2014. jún. 11. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
A hozzáállás. Közhely, de fejben dől el minden. Sportolhatnál is valamit, szigorúan hobbi szinten.
2014. jún. 11. 22:28
 5/7 anonim ***** válasza:

de jó neked

17 évesen én is sokszor unatkoztam, de akkor még nem volt internet, legalább is nem fedeztem fel, milyen sokrétű

olyat kellene tenned ami megcsiklandozza az agyad, és meg is dolgozza

2014. jún. 11. 22:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem vagy boldog, mert nem élsz, már most a pénz körül forog az életed és nincs olyan ember, aki így boldog lehetne. Lazíts, mozdulj ki a világodból, mert új dolgok csak így történhetnek az emberrel.

Nem akarlak lelombozni, de nem sok olyan munka van, ahol relatíve keveset kell dolgozni az álom fizetésért és az olyan helyekhez nem elegendő a végzettség, vagy a tehetség általában születni kell a helyre (szó szerint értve).

2014. jún. 11. 22:33
 7/7 anonim ***** válasza:

Van pár jó könyv a szeretetről Fromm-tól, Buscagliától, olvasd el azokat.

A boldogságot önző módon elérni nem lehet. Ha arra törekszel, hogy másokat boldoggá tégy (nem pénzzel), akkor akár az is előfordulhat, hogy valaki téged is boldoggá fog tenni.

2014. jún. 12. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!