Én általában visszaszólok nekik a lepontozás mellett.
2014. jún. 9. 19:53
2/16 anonim válasza:
attol függ mennyire bosszant fel az illető. van hogy nem érdekel és válaszra se méltatom
2014. jún. 9. 20:00
3/16 anonim válasza:
Elvileg ja. De kattints oldalt a piros táblára. Meg van oldva. Amúgy én is mndig vissza szólok...
2014. jún. 9. 20:01
4/16 anonim válasza:
Régen elkezdtem veszekedni az ilyen emberekkel, de aztán rájöttem, hogy totál felesleges... Mindig ilyenkor eszembe jut az, amit a pszichológusom mondott: Minek állok le olyanokkal veszekedni, akik nem a barátaim? Ők úgysem fognak nekem soha igazat adni...
Na az itteni válaszolók meg még úgy sem, hiszen mindenki anonim...
2014. jún. 9. 21:03
5/16 anonim válasza:
Általában jelentem őket, mire jól nem történik semmi.
:D
2014. jún. 9. 21:27
6/16 anonim válasza:
a baj az hogy normális válaszra is lepontoznak:) Illetve nagyon sok hülye kérdés is van, amikor beindul a troll effekt.
2014. jún. 9. 21:50
7/16 anonim válasza:
Kinemszarjale. A legtöbbnek még nikknévre sem futja, különben is ez csak az internet, itt így mennek a dolgok.
A lepontozás. Kattintgatnak ha nem tetszik a vélemény, és akkor mi van, mit érnek el vele, kevesebb fizetést kapsz a gyárban? Nem érdemes ezt olyan komolyan venni.
2014. jún. 10. 02:42
8/16 A kérdező kommentje:
Na igen, de mondjuk ezt az egész halmazt itt moderálgatni nem lehet egyszerű. Valamit változtathatnának már itt a gyk-n.
2014. jún. 10. 05:33
9/16 anonim válasza:
Az egyetlen valamit is érő megoldás az lenne, ha az interneten minden ember a saját nevével személyazonosságával nyilváníthatna véleményt, és ez büntetőjogi felelősségel járna. Akkor egyszerre megszűnnének a sértegetések, fenyegetőzések, mert villámgyorsan feljelentődnének az emberek, amíg ezt nem vezetik be ez lesz.
2014. jún. 10. 17:07
10/16 anonim válasza:
Magát minősíti, aki ok nélkül beszólogat totál idegen embereknek. Soha nem válaszolok, nem görgetem tovább a konfliktust, azzal nem tud mit kezdeni. Észre se veszem a beszólást, hadd forrongjon magában. Tettlegességig úgysem fajulhat a dolog neten keresztül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!