Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A zombikat a bidámbidámokról...

A zombikat a bidámbidámokról mintázták?

Figyelt kérdés

Egészes sok hasonlóságot fedeztem fel a zombik és a bidámbidámok között, így felmerült bennem a gyanú, hogy rójuk mintázták őket.

-Artikulálatlan hangok

-Mindkettő csak enni és szaporodni akar

-Csökkent agyműködés

-Bűdösek

2014. jún. 9. 17:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan ered ez a bidámbidám kifejezés: A Tolvajkergetők egyik csalibicajába rejtettek diktafont, amely fölvette az azt ellopó cigányok párbeszédét, amelyben emberi hangok csak távolról fedezhetők fel. Bár állítólag magyarul beszéltek, dekódolhatatlan volt a makogás, s ebben szerepelt ismeretlen okból és jelentéssel a bidámbidám, mely rájuk ragadt."

Ezt még nem is hallottam :D egyébként van benne valami, bár kétlem, mivel van egy nagy külömbség a csökkent agyműködés és az agy teljes hiáyna között :D

2014. jún. 9. 17:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Érdemes megnézni a videót, lejátszák a hangfelvételt és tényleg nem földi nyelven beszélnek.

Azért van agyuk, csak nem arra ált be ami normális, hanem arra, hogy folyékonyan hazudjon, meg hogyan lopjon

2014. jún. 9. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=JexN27xCJp0

Ezen nem tudom sírjak vagy nevessek, szánalmas és vérlázító is egyben.

2014. jún. 9. 18:02
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem, mert a zombik nem lopnak.
2014. jún. 9. 18:19
 5/7 A kérdező kommentje:
Elveszik az emberek húsát, nem pont lopás de közel van
2014. jún. 9. 18:22
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebben van valami...
2014. jún. 9. 18:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Én eddig az orkokhoz hasonlítottam őket. De lehet hogy valójában ork-zombik. Egy biztos: a napalm jó ellenük!
2014. jún. 9. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!