A zombikat a bidámbidámokról mintázták?
Egészes sok hasonlóságot fedeztem fel a zombik és a bidámbidámok között, így felmerült bennem a gyanú, hogy rójuk mintázták őket.
-Artikulálatlan hangok
-Mindkettő csak enni és szaporodni akar
-Csökkent agyműködés
-Bűdösek
"Honnan ered ez a bidámbidám kifejezés: A Tolvajkergetők egyik csalibicajába rejtettek diktafont, amely fölvette az azt ellopó cigányok párbeszédét, amelyben emberi hangok csak távolról fedezhetők fel. Bár állítólag magyarul beszéltek, dekódolhatatlan volt a makogás, s ebben szerepelt ismeretlen okból és jelentéssel a bidámbidám, mely rájuk ragadt."
Ezt még nem is hallottam :D egyébként van benne valami, bár kétlem, mivel van egy nagy külömbség a csökkent agyműködés és az agy teljes hiáyna között :D
Érdemes megnézni a videót, lejátszák a hangfelvételt és tényleg nem földi nyelven beszélnek.
Azért van agyuk, csak nem arra ált be ami normális, hanem arra, hogy folyékonyan hazudjon, meg hogyan lopjon
https://www.youtube.com/watch?v=JexN27xCJp0
Ezen nem tudom sírjak vagy nevessek, szánalmas és vérlázító is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!