Hogy ne legyek irigy a párom egyik lány barátjára?
A csajjal kb egyforma alapokról indultunk, de mindkettőnknek másképp alakult az élete.
Mindketten szegény családba születtünk.
Őket elhagyta az apukája, de az anyukája mindent megtett, csak hogy normális körülmények között nőjön fel. Elköltöztek egy nagyvárosba, az anyukája divatcéget alapított, és arra nevelte a lányát, hogy becsülje és szeresse önmagát. Falusi szegény lányból városi gazdag lány lett, aki 20 éves korára beutazta fél Európát, majdnem mindenhol lakott egy darabig. Menő egyetemre járt, csak gazdag és/vagy ismert pasikkal jött össze, bulizott, utazott, élt. Mindenki imádja, csupa önbizalom.
Nekem ugyan volt apukám, de szadista, kiállhatatlan, munkakerülő, anyukám belebetegedett az otthoni állapotokba. Az állandó fizikai és lelki bántalmazástól, a folyamatos kudarcoktól súlyos önbizalom hiányos lettem. 14 éves korom óta minden nyáron jelentkeztem diákmunkára, de folyton elutasítottak. Később tudtam meg, hogy anyukámnak benne volt a keze kicsit.
Nem bírtam az egyetemen az állandó megalázást, depressziós lettem, és kirúgtak. Ennek két hónapja, azóta nem találtam munkát.
Már régebben is utáltam magam, de amikor megismertem azt a csajt, meg a tökéletes életét, még inkább magamba fordultam.
Hogy legyek én is olyan szuper, mint ő, és ne irigyeljem?
Ezt valami zs-kategóriás limonádé júlia-füzetben olvastad ugye?
"Elköltöztek egy nagyvárosba, az anyukája divatcéget alapított..."
:DDDD
Egy irigy sz@r ember vagy, nincs ezzel baj.
De próbálj magaddal foglalkozni, fiatal egészséges fehér nő vagy, neked is lehet még jó életed. De ha te irigykedsz, és másokat hibáztatsz, ugyan ilyen f0s maradsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!