Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elmenjek egy egyhetes táborba...

Elmenjek egy egyhetes táborba tele idegenekkel?

Figyelt kérdés

Egy hetem van még eldönteni.

Tanulós tábor, de közben lesz egy csomó közösségi program, és emiatt tartok tőle, mivel egy csendes, visszahúzódó lány vagyok, aki beszélni is alig tud idegenekkel. :/ Tavaly nyáron is próbáltam feszegetni a határaimat, kilépni a komfortzónámból, neten keresztül új embereket ismertem meg, akikkel aztán találkoztam is. Az nagyon jót tett, de úgy érzem, ez a tábor túl nagy falat lenne. Nem akarok kívülálló lenni, nagyon félek tőle, hogy ez lesz. :/

És nagyon sok olyan program lesz, ahol lehet kényelmetlenül fogom érezni magam. A súlyom miatt is frusztrálva érzem magam, a Balaton közelében lesz a tábor, és ugye tuti éjjel-nappal fürdeni fognak a többiek, én meg egyrészt nem tudok úszni, másrészt duci vagyok. Már javában fogyókúrázom persze.

2014. jún. 7. 17:18
1 2
 11/13 anonim válasza:

Pfff..

hát persze a változatosság mindig jó!!! vagy nem is mindig de én a helyedben elmennék

2014. jún. 7. 19:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Pénzügyi tábor? (Komolyan kérdezem.)
2014. jún. 8. 23:19
 13/13 anonim válasza:
szia elmondod hogy milyen tábor légyszives ? :)
2014. jún. 9. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!