Hogy néz ki egy tipikus orosz nő?
A linken rengeteg orosz nőt találsz - kattints a full database-ra. Én ebből nem tudom leszűrni, milyen a tipikus orosz nő, mint ahogy a tipikus magyar nőt sem tudnám meghatározni.
Hát az utolsó két fotó egyáltalán nem adja vissza az orosz nők küllemét.
A fiatal nők között rengeteg nagyon szép van. Nagyon odafigyelnek az öltözködésükre, hajukra, sminkjükre. Persze ott is vannak olyanok, akiknek természetesebb a megjelenésük, de nagyon szembetűnő, hogy mennyire ad nagy részük a külsőségekre.
Amikor az emberek maguk elé képzelik az "orosz nőt", akkor egy szőke hajú, kék szemű baba jelenik meg szinte mindenki fejében, de az igazság az, hogy most már annyi náluk a keveredés, hogy én speciel itt Budapesten sokkal több természetes szőkét láttam, mint Péterváron vagy Moszkvában.
Ők nagyon jellegzetesek:
És még valami: Tapasztalataim szerint az idős nők nagyon megcsúnyulnak, nagyon gonosznak néz ki sok közülük.
Ahogy mondani szokták, egy idő után kiül az ember arcára a személyisége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!