Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyire irritáló számotokra,...

Mennyire irritáló számotokra, ha valaki akivel beszélgettek sokat kérdezget?

Figyelt kérdés
2014. jún. 6. 19:23
 1/8 anonim ***** válasza:
ha normális kérdéseket tesz fel, egyáltalán nem...viszont az 50. "de miért?" már gyilkos tud lenni :P
2014. jún. 6. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
első...na de miért? :D
2014. jún. 6. 19:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kérdés őszinte érdeklődés (tehát nem az az álságos, amire a választ perceken belül elfelejti) és normális, akkor nem irritál.
2014. jún. 6. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
45%
igen, ezért a második kérdésnél átveszem az irányítást és én kérdezek.
2014. jún. 6. 20:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire, ha érdemi kérdések.
2014. jún. 6. 21:11
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem akit kérdezgetnek érezze kitüntetve magát, mert érdekel valakit az élete. Akit idegesít, az akkor ne menjen emberek közé.
2014. jún. 7. 00:05
 7/8 anonim ***** válasza:

#6, ezzel most nagyon megmondtad. Kár, hogy csőlátású vagy, és rengeteg dologba bele sem gondolsz.

Például nem csak őszinte kérdések vannak, hanem vannak álságos kérdések is, amiket csak azért kérdeznek, hogy úgy tűnjön, érdekli őket a válasz, amit percek múltán el is felejtenek.

Vagy ott van, ha valaki vallatás-szerűen kérdez, és egyszerre az arcodba nyom vagy ezer kérdést.

2014. jún. 7. 09:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Engem nem zavar ha kérdezgetnek. Sőt, tetszik is.

Ebből látom, hogy kölcsönös az érdeklődés. Az zavar, ha nem kérdeznek. Ilyenkor úgy érzem hiába töröm magam.

A legkevésbé sem érdekel később emlékeznek -e a válaszomra. Ha látom, hogy "csak úgy" kérdezgetnek, én is csak udvariaskodásból érdeklődök, és kész.

Ha vallatásszerűen kérdezgetnek, én is azt teszem. Ez is megoldva.

Ha hátsószándék van a kérdések mögött, csőbe akarnak húzni, nem adok egyértelmű választ, szarkazmust használok, én is hasonlóan viselkedek.

2014. jún. 7. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!