Mennyire irritáló számotokra, ha valaki akivel beszélgettek sokat kérdezget?
#6, ezzel most nagyon megmondtad. Kár, hogy csőlátású vagy, és rengeteg dologba bele sem gondolsz.
Például nem csak őszinte kérdések vannak, hanem vannak álságos kérdések is, amiket csak azért kérdeznek, hogy úgy tűnjön, érdekli őket a válasz, amit percek múltán el is felejtenek.
Vagy ott van, ha valaki vallatás-szerűen kérdez, és egyszerre az arcodba nyom vagy ezer kérdést.
Engem nem zavar ha kérdezgetnek. Sőt, tetszik is.
Ebből látom, hogy kölcsönös az érdeklődés. Az zavar, ha nem kérdeznek. Ilyenkor úgy érzem hiába töröm magam.
A legkevésbé sem érdekel később emlékeznek -e a válaszomra. Ha látom, hogy "csak úgy" kérdezgetnek, én is csak udvariaskodásból érdeklődök, és kész.
Ha vallatásszerűen kérdezgetnek, én is azt teszem. Ez is megoldva.
Ha hátsószándék van a kérdések mögött, csőbe akarnak húzni, nem adok egyértelmű választ, szarkazmust használok, én is hasonlóan viselkedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!