Ti szeretitek az ilyen típusú lányokat? L/18
Figyelt kérdés
Belső tulajdonságokra gondolok elsősorban.
Kedves, segítőkész, őszinte, de van mikor füllent. Életvidám, sokat mosolygós, hülyülős.
Keveset sír, nem törödik olyan színten a divattal hogy napra kész legyen belőle, tulajdonképp nem érdekli a divat.
Rappet hallgat, kevés romantikus filmet néz, él hal a horrorért, a sci-fiért, a fantasyért, a thillerért és az akció filmekért, imád olvasni...horrort is. Kb. ennyi.
Tulajdonképp az én tulajdonságaimat írtam le. Érdekel hogy mi a véleményetek az ilyen lányokról.
2014. jún. 4. 21:32
21/28 A kérdező kommentje:
:DD mivel nem ismerlek, így a lebukás veszélye nem fenyeget ;) képet meg nem tudok csatolni
2014. jún. 4. 22:31
22/28 anonim válasza:
Egyedül a rapzene torzít bele nekem is picit a képbe, de hát most istenem... nem vagyunk egyformák. :D
Ha tényleg ilyen vagy, akkor nagyon korrekt lány lehetsz. Rossz tulajdonságai pedig mindenkinek vannak :)
20/F
23/28 anonim válasza:
Ne már, leírni olyan jó tulajdonságokat ami a férfiak/fiúk 90% ának tutira bejön... Most mit vársz? Nem bazze ne legyen kedves, életvidám stb -.-
24/28 A kérdező kommentje:
hu bocsi hogy ilyennek születtem és hogy jó neveltetést kaptam :D igérem töbször nem fordul elő ;)
2014. jún. 4. 22:43
25/28 apollo sama válasza:
Álmaim nője . D megnézném hogy hisztizel néhány csajnak jól áll ha durcás . Csak ne dobálj tányérokat
26/28 anonim válasza:
Rapzene? Remélem csak magyar :)
27/28 A kérdező kommentje:
Nem szokásom tányért dobálni :D és igen, csak magyar rap :) (Mr Busta, Essemm, Majka, Raul, Copy Con..meg még sokan mások :) )
2014. jún. 5. 10:21
28/28 anonim válasza:
Ideális :) ha meg még szingli is és ír egy privit nekem akkor tökéletes lessz :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!