Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A magyar emberek miért kedvese...

A magyar emberek miért kedvesebbek mint más népek?

Figyelt kérdés
Én osztrák vagyok, de az ottani emberek nyersek, nincs humoruk, egymást is utálják. Lehet általánosítás, de a "csendes" többség ilyen. Magyarul olyanok mint egy darab kula. Itt élek magyarba 12 éve, nagyon jól érzem magam itt, kedvesek a magyarok. Barátságosak velem szemben. Ezt egyébként ilyen szinten egyik nyugati országban sem veszem észre.
2014. máj. 28. 14:54
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom Mo. melyik részén és hol élsz, de add már meg a lakcímed, beköltözök a szomszédodba.
2014. máj. 28. 14:58
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az osztrákokkal sem volt rossz tapasztalatom eddig.
2014. máj. 28. 15:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont az a problémám hogy akárhova megyek barátságtalan emberekkel találkozok leginkább a boltosok zavarnak, olyan mintha pont azelőtt tudták volna meg, hogy egy egész hetet ingyen kell dolgozniuk mielőtt megszólítanám őket. Akkor vajon milyen lehet külföldön o.O

Számomra az emberek 60-70%a barátságtalannak tűnik de lehet hogy akkor én vagyok a túlérzékeny :D

Magamból kiindulva viszont mindig egyből odaugrok ha látom hogy valakinek segítség kell, így neveltek, más részről én is örülnék ha hasonlóhelyzetben nekem is segítene valaki

2014. máj. 28. 15:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem kedvesebbek a magyarok mint más népek, a legtöbb nép eléggé utál minket.
2014. máj. 28. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Elég nagy szemeket meresztettem kérdésed olvasva... ha máshol ennél bunkóbbak, akkor hatalmasat csalódtam.

Én eddig (magyarként) csak nemtörődömséget, bunkóságot, kétszínűséget, közönyt, megnemértést, ostobaságot láttam.

Illetve van egyetlen barátnőm, aki ezeknek a fent említett tulajdonságoknak az ellentettje, ez egy a min. ezerhez.

Nem azt mondom, biztos vannak valahol messze ettől a várostól rendesek és normálisak, de szerintem nem több, mint máshol. Te baromi jó helyen élhetsz.

2014. máj. 28. 15:39
 6/8 anonim ***** válasza:
Haha... Szerintem még a bozótvágóval futkározó bantu négerek is kedvesebbek, mint a LEGTÖBB magyar főleg kisebbségi ember.
2014. máj. 28. 16:28
 7/8 Bukor Peti ***** válasza:
ahol én lakom itt nemigen van rendes ember. irigyek és beszólogatnak. de pl: Eger, Tatabánya ott rengeteg rendes ember lakik. én nagyon kedvelem a külföldieket. :-)
2014. máj. 29. 12:02
 8/8 Angelik@ ***** válasza:
Szerintem állj le a drogokkal kedves kérdező! :D
2014. máj. 29. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!