A magyar emberek miért kedvesebbek mint más népek?
Nekem pont az a problémám hogy akárhova megyek barátságtalan emberekkel találkozok leginkább a boltosok zavarnak, olyan mintha pont azelőtt tudták volna meg, hogy egy egész hetet ingyen kell dolgozniuk mielőtt megszólítanám őket. Akkor vajon milyen lehet külföldön o.O
Számomra az emberek 60-70%a barátságtalannak tűnik de lehet hogy akkor én vagyok a túlérzékeny :D
Magamból kiindulva viszont mindig egyből odaugrok ha látom hogy valakinek segítség kell, így neveltek, más részről én is örülnék ha hasonlóhelyzetben nekem is segítene valaki
Elég nagy szemeket meresztettem kérdésed olvasva... ha máshol ennél bunkóbbak, akkor hatalmasat csalódtam.
Én eddig (magyarként) csak nemtörődömséget, bunkóságot, kétszínűséget, közönyt, megnemértést, ostobaságot láttam.
Illetve van egyetlen barátnőm, aki ezeknek a fent említett tulajdonságoknak az ellentettje, ez egy a min. ezerhez.
Nem azt mondom, biztos vannak valahol messze ettől a várostól rendesek és normálisak, de szerintem nem több, mint máshol. Te baromi jó helyen élhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!