Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért felejtenek el az emberek?

Miért felejtenek el az emberek?

Figyelt kérdés
Megteszek a baráraimért mindent, de úgy vettem észre, hogy rendszeresen hamyagolnak. Mit tegyek? Mindem eddigi barátkozásom így merült ki. A végén én tettem folyton szívességet utána egyszerûen lesz@rtak. Igazából ebbôl adódóan még normális párkapcsolatom sem volt. Elegem lett, biztos bennem van a hiba: ôk emberségesek én valami más vagyok.
2014. máj. 27. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

A világ azoknak áll, akik gátlástalanul, pofátlanul törnek előre és mindenkin átgázolnak. Te szívességeket teszel, erre jó is vagy, de barátkozni a hasonszőrűekkel fognak.

Rád bízom, szerinted ki emberségesebb ebben a játékban.

2014. máj. 27. 23:50
 2/4 Fish1 ***** válasza:
Tanulj meg nemet mondani. Egy olyan embert hosszútávon nem fognak tisztelni, akinek egyet füttyentenek és rögtön ugrik.
2014. máj. 28. 05:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben vagyok csak én nem ugrálok nekik, mert totál nem érdekelnek, amióta ellőtték az esélyüket. Viszont párkapcsolat terén sosem voltak ilyen gondjaim. Végül is, amióta lesz@rom őket, azóta még ők vannak felháborodva, de ezen átlátok és csak vergődnek a parton.. meg van náluk is a hátsó szándék. Ha nekik nem volt jó az, amikor normális voltam, akkor szokjanak hozzá ehhez és az csak egy álca, ha próbálják beléd beszélni, hogy te vagy a rossz. Ezek után mi az, amit nem lehet kinézni belőlük? Azokat is bírom, akiknek csak a szája nagy és a saját kis társaságukba menősködnek meg burkoltan beszélnek csak, mert nem mernek a másik elé odaállni és szemtől szembe mondani a dolgokat, ahhoz már túl gyávák, de ahhoz, hogy a másikat kibeszéljék, ahhoz már elég fejlettek.
2014. máj. 28. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Az emberek nem igazán tudatosak mostanában. Mindenféle reakciókból tevődik össze a viselkedésük, hiányzik az ember. Meg merem kockáztatni, hogy még amit "személyiség" néven neveznek, az is csak egy halom reflex, ami végül merev álarccá áll össze. Nincs kreatív reakció, nincs játék, nincs humor. Csak van valami helyettük, ami bitorolja a nevüket.

Úgy fogalmazol, hogy "ezt csinálnak, azt csinálnak". Hanyagolnak, elfelejtenek, ők az emberségesek... Csupa aktív dolog, pedig igazából csak NEM csinálnak valamit. Ha nagyon egy dologra akarnám szűkíteni, azt mondanám, nem figyelnek arra, ami van. Máshol jár az eszük, nem kerítenek sort a valódi dolgokra. Szerepben vannak, és nem tudnak róla. Bármikor felrúghatnák az egészet, akár minden percben is, de nem, ők "önmaguk", tehát marad így minden.

A saját nevükben csak ők maguk eszmélhetnek fel, még segíteni is nagyon nehéz, általában ha nem keresnek valami felemelkedésfélét, vagy valami kiutat a szenvedéseikből, akkor ellenségesnek érzik a valódi önmagukhoz vezető, szerintük bántóan szókimondó segítséget, legyen az bármilyen kicsi is.

2014. máj. 28. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!