Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért nem tudok haragudni az...

Marika827 kérdése:

Miért nem tudok haragudni az emberekre?

Figyelt kérdés
Van,hogy megbántanak,lelkembe gázolnak,de valahogy nem tudok haragudni vagy bosszut állni,keresztbe tenni.Túl naiv lennék???
2014. máj. 23. 22:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Mert leneveltek róla. A harag az egyik érzés, amiről legkésőbb 3 éves koráig lenevelik az embert. Én is 32-33 éves koromra szereztem vissza ezt a képességemet komoly munkával.

:)

Tudok segíteni benne.

2014. máj. 23. 22:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Én már elmultam 38,ha eddig nem teltem el gyűlölettel,akkor ezután sem tudok :)
2014. máj. 23. 22:48
 3/9 Bence_ ***** válasza:
Mert tudsz szeretni?
2014. máj. 23. 22:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Szeretni minden ember tud,mindenki képes adni és kapni is,csak valahogy nekem több jutott a szeretetből :))))
2014. máj. 23. 22:52
 5/9 anonim válasza:
54%
Azért, mert korábban nem ért elég bántódás, és gyűlölet
2014. máj. 24. 00:54
 6/9 anonim ***** válasza:

Azt gondolod, hogy szeretni mindenki tud? Tévedsz, nagyot tévedsz. Ha tudnának szeretni, akkor nem bántanának meg másokat, nem gyűlölködnének.

Ha azért írtad ki a kérdést, hogy megdicsérjen valaki, akkor én megteszem szívesen.

Amiért mások bosszúállók, neked is olyanná kellene válnod?

Ha beléd gázolnak, abban te is hibás vagy, mert olyat engedtél magadhoz közel, akit nem kellett volna. Ha valamin változtatnod kell, akkor a kellő emberismeret elsajátítása. Persze ne ess át a ló másik oldalára, ne légy paranoiás se, mint a többség.

2014. máj. 24. 09:24
 7/9 anonim ***** válasza:
Hát a haragnak semmi köze a gyűlölethez ám.
2014. máj. 24. 11:16
 8/9 Bence_ ***** válasza:
Ha megérted a másikat akkor nem fogsz rá haragudni. Látni fogod, hogy azért olyan amilyen, mert baromi sokat bántották,ezt nem tudta feldolgozni. Ettől hoz ilyen döntéseket.
2014. máj. 25. 07:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Csupán a véleményekre lettem volna kiváncsi,megváltozni nem fogok,hisz ilyen vagyok,valahogy szeretek ,,szeretni,, .Azt mondják mindenki azt ad,amit kapni szeretne :)))Vagy másképpen mindenki abbol tud adni ami neki raktáron van :)))
2014. máj. 27. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!