Te átmész az út túloldalára, ha egy csapat cigány jön szembe? (egyedül vagy)
Figyelt kérdés
2014. máj. 22. 17:27
11/20 anonim válasza:
Nappal nem. Este igen. De az se mindegy milyen csapat cigányról van szó. Ha normális, nem trógerkedő emberekről van szó, este se mennék át a túloldalra.
12/20 Firedoom válasza:
Miert mennek? A ciganyok is emberek. Beszelhetnek az embertarsakba fektetett bizalomrol stb de minek ugyse tudlak titeket meggyozni
13/20 anonim válasza:
Nappal nem, este természetesen megpróbálom kikerülni őket. Látszik a szemükön, hogy melyik az amelyik a rosszabbik fajtából van
14/20 anonim válasza:
"A ciganyok is emberek."
Genetikailag valóban. Ha a viselkedésüket tekintjük akkor kevésbé.
15/20 anonim válasza:
Nehéz kérdés.
Attól soha nem tartottam, hogy csak úgy leszúrnak, vagy megvernek. Általában csak a szájuk nagy. Én itt még azt sem tudom elképzelni, hogy körbeállnak, azt kirabolnak. Akár este van, akár nappal.
Viszont azt nem szeretem, ha méregetnek, vagy beszólogatnak. Szóval én inkább elkerülöm őket. Persze nem olyan látványosan, mert ezek azt is kiszúrják.
Amelyik ki akar rabolni, az inkább trükkösen csinálja.
Persze valahol biztos más a helyzet.
16/20 anonim válasza:
Rengeteg cigány van ott ahol lakok de soha egy sem ütött meg. (nem)
17/20 anonim válasza:
Nem. Zenét hallgatok és nem bámulom őket. Nem szoktak belém kötni.
18/20 anonim válasza:
Este a zenehallgatás a legrosszabb amit tehetsz. Észre se veszed, ha mögéd lopakodik egy orsós, aztán bszhatod.
19/20 anonim válasza:
Nem, miért is kellene átmennem?
20/20 anonim válasza:
Nem megyek át, nem félek tőlük :)
Az se érdekel ha ottmaradok… nincs mit vesztenem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!