David rodriguez?
Figyelt kérdés
regota érdekel de most irom ki
david 3 eve tanulja a magyart
enekes, modell? igen
azert tanulja a magyart mert elvaltak a szulei
askja : ask.fm/david1996d
ne jojon senki azzal, hogy fake mert sok magyar latta es skypolt vele :) igaz?
fbja: [link]
2014. máj. 16. 18:34
1/2 anonim válasza:
NEM egyáltalán nem magyar !!!!!!!!! 5x mondtam irtam neki h találkozunk nem jott el .... a videoiban valami motyogást lehet érteni ... nem magyar hanem fake és mindekit át basz .. de most komolyan azt nem tudja askon vidivalaszba mondani h szeretem a magyarokat .... az a kifogasa erre h akcentussal nem mer beszelni hagyjuk mar ... niken twist 2 év alatt tanult meg magyarul ..... -.-
2/2 acaciafan válasza:
ez a legnagyobb hulyeseg 2 ev alat ugyan mar :D rohej de most Davidrol van szo :) ha igazan akarnal vele talalkozni normalisan kell azt meg beszelni de nem fake ha van videoja !! es a tvbe hulyesegbol monta ott 3 lany hogy skypoltak vele ? rohej vagy nem fake! :( skypeoljatok !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!