Miért mondják z ilyenekre, hogy szállj le már a földre?
Légy reális.
https://www.youtube.com/watch?v=T8bqgTV3Jvg
Érdekes, hogy az ilyen zenéknek milliós rajongói vannak, azok is "álomharcosok"? Nem boldogulnak az életben?
Ugyanez vonatkozik akkor azokra is, akik klasszikus zenét hallgatnak, vagy művelik is.
Légy reális és optimista!
Mi az az ambient?
Az ambient is csak egy újabb zenei stílus, mondhatnád. De a megrögzött „ambientesek”, életfilozófiájuknak tartják. Az ambient zenei hatása miatt fantasztikus letisztultságot eredményez az elmében, amit már pár óra elmélyült hallgatás után tapasztalhatsz, persze csak ha tényleg tetszik a zene. A szó szoros értelmében új dimenziókat tár fel előtted, melyek kézzelfoghatóvá válnak, persze csak a képzeletedben, ebben a álomszerű állapotban. Lényege a nyugalma.
Ami fontos: az ambient rétegzene, azaz egy underground stílus. Nagyon kevesen ismerik, még kevesebben szeretik.
Ezt nem értik.
Nem igazán értem, mit kell nyígni ezen. Leszólták a kedvenc zenédet? Na bumm, oda ne tipegjek!
Amiket leírtál az "ambientről", hogy új dimenziókat nyit meg meg a többi hablaty, ez mind elmondható az összes többi zenei műfajról is, ha szereti és örömmel hallgatja az ember.
"Nem értik mi ez az ilyenfajta zene. Szerintem a nőknek egy nagy ló-asz kell. azok nem értékelik az ilyeneket. Meg egyik sem a világon."
Hát azért, édes jó anyucikád. Ha ezt nem írtad volna le, jöttem volna ömlengeni a zenéről, de egy ilyen hímsoviniszta f-sznak minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!