Tényleg enyire menők azok a lányok akiket facebookon pár százan likeolnak? Akkor én nem lehetek szép ezek szerint mert engem csak páran tetszikelnek! Bezzeg a kicicomázott csajokat több százan! Igen ronda lehetek?
Kedves hármas válaszoló :D Most akkor azt akarod mondani, hogy neked a ku***k jönnek be? Én nem azt mondtam, hogy az baj, ha valaki sminkel, de az, ha több a vakolat rajtad, mint egy frissen festett falon... Chh...
Kérdező: Szívesen :)
Első válaszoló voltam
"30évesen meg korod beli asszonyoknak osszál észt!"
Okosom, facebookon hova lehet válogatni? Mellesleg talán kettőig-háromig illene tudni elszámolni még fejben is, sok sikert!
Na én vagyok a 3-as számú :)
És én is 30 fölött vagyok, nem 13, szóval ezt picit benézted. Nem magyaráztam volna el neked egészen az evolúció kezdetétől, ha nem lenne benne tapasztalatom. A smink és a műszempilla, (ha már ennél ragadtál le) igenis előny nem pedig hátrány! Tudod nem azért népszerű, mert CSÚNYA, hanem, mert a szem- száj kihangsúlyozása minden élőlénynél figyelemfelkeltő hatású! (állatoknál is)
Lehet, hogy nagyon a legelejéről próbálom magyarázni, de ez azért van, mert a hülye "lájkolós" kérdésedből adódva nem csak nem szép nem lehetsz, de még valószínűleg idáig is terjedhet az érdeklődési köröd. ÉS KÉPZELD, a sok celeb, híresség, Hollywood-i sztár, színész valóban nem tökéletes, sőt, lehet még csúnya is! Viszont ezért vannak a SZÉPSÉGTRÜKKÖK, hogy a nőket valóban széppé varázsolják. A csúnyákat és a szépeket is egyaránt! A szépségápolás, vad smink, kihívó ruha nem a kiváltságosok érdeme. Bárki KIHANGSÚLYOZHATJA az előnyeit, és ELTAKARHATJA a hátrányait. És a sztárok nagyon is jól csinálják. A természetes szépségről meg annyit kislány, hogy nem véletlenül állnak a K.vák piros combcsizmába, hosszú piros körmökkel, kirúzsozva az út szélén! Hidd el nekem, hogy ha a háziasszonyok a "természetes szépségük" helyett inkább szpós szájjal combfixben várnák otthon a férjüket, akkor kihalna ez a mesterség!
Hova kerültem? XD
Most megint azzal jössz, hogy nekünk, nőknek kell a smink, mert anélkül nem vagyunk senkik, ugyebár?
Na, ja. És csodálkoznak, hogy mindenféle evési zavarok, meg kisebbségi komplexusok alakulnak ki. Chh..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!