Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Faluban lakunk, miért várják...

Faluban lakunk, miért várják itt el a tök idegenek is hogy köszönjünk nekik?

Figyelt kérdés
Miért kéne olyannak köszönnöm akit nem ismerek?
2014. máj. 14. 03:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
72%

Betűre ugyanezt a kérdést olvastam már pár hete.

Így illik, így szokás. Ott írtam, hogy pl. az erdőben a turisták is szoktak köszönni egymásnak, pedig még ők annyira sem ismerik egymást, mint egy falu két végén lakók. Ha neked nehezedre esik, akkor ne köszönj. De legalább fogadd, ha más megteszi.

2014. máj. 14. 10:28
 12/17 anonim ***** válasza:
80%
Én meg mikor faluba megyek, agyfa-szt kapok hogy mindenki köszön nekem, akit még életemben nem láttam és nem is fogok többet.
2014. máj. 14. 10:33
 13/17 A kérdező kommentje:

Aki köszön annak visszaköszönök, ez még okés, de az a baj, hogy az idősebbek elvárják, hogy én köszönjek előre. Nem szoktam.

Később meg elmondják anyumnak vagy nagymamámnak, hogy milyen bunkó voltam, mert nem köszöntem... de hát én nem ismerek itt senkit, és nem is akarok. Nem tudom mire jó ez az egész, de nekem nem tetszik, én ha lehet inkább mindenkit elkerülök nagy ívben.

2014. máj. 14. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
86%

Pénzedbe kerül?

Tudod, bár elsőre talán nem ide illőnek tűnik, de gondolj bele. Benedek István profot idézem:

Szeretném, ha szeretnének! Sok embernek ez a vágya. De ez hibás nézet. A boldogsághoz vezető út: Szeretnék szeretni.

Aki szeret másokat, szükségszerű következménye, hogy azok viszont fogják szeretni.

Szeresd az embereket! Megéri!

2014. máj. 14. 17:40
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

"az idősebbek elvárják, hogy én köszönjek előre. Nem szoktam."

Mert egy neveletlen kis pötsch vagy.

Milyen alapon kellene mégis az idősebbnek előre köszönnie neked, ki vagy te, te kis senki.

"én nem ismerek itt senkit, és nem is akarok. Nem tudom mire jó ez az egész, de nekem nem tetszik, én ha lehet inkább mindenkit elkerülök nagy ívben."

Arra te szerencsétlen, hogy ha mondjuk leég a putrid, akkor ne egyedül kelljen oltanod a tüzet, mert az összes szomszédod utál, mert lenézed őket a fazssszba!

De majd csak állnak és röhögnek rajtad, mert nem érdemled a segítséget, hiszen "neked nem tetszik" hogy az emberek felé közeledni illik. Te nem vagy normális, és emberek közé se vagy való, alkalmatlan vagy bármilyen emberi dologra, menj az állatok közé. Nekik nem kel köszönni, ott khirrálykodhatsz, hogy mekkora senki vagy te paraszt.

2014. máj. 14. 21:31
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
Engem is idegesít ha vadidegenek köszönnek főleg ha férfiak. Valahogy frusztrál, főleg ha utána rám üvölt hogy ilyen meg olyan vagyok amiért nem köszöntem vissza. Főleg hogy nem is faluban élek hanem kisvárosban. De ha ott is élnék, akkor is hülyeségnek tartom ezt a köszönősdit.
2014. máj. 18. 08:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, amúgy off-szándék nélkül, de te vagy a paraszt ha így beszélsz másokkal.
2014. máj. 18. 08:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!