Szerintetek gáz, hogy ilyen a magyar átlag férfi? (Vagy akár nő is? )
Főleg Budapesten, kimész az utcára és szép arcokat látsz.
A nagy részük elhízott, 5 fekvőt nem tudna nyomni. Szombat reggel 8-kor már ottvan az Auchanban 2 méteresre megpakolt kocsival, mind zaba ( de csak hónap elején mert hó végén már majdnem üres a kuka mert egyik napról a másikra él.) Szóval ahelyett hogy szar ruhákban járna, vehetne magának jobb ruhákat, de nem, inkább elzabálja a pénzt, hisz még úgyis csak 100-110 kg.
Szóval egyik napról a másikra él, nem gondol bele hogy akár mi , lesz 1 hét múlva.
Minden nap megnézi a Híradót és a Tényeket, megnézi a sok rémhírt, majd az M1-en leugatja a politikát hogy milyen szar, de amikor 4 évente lehetősége lenne rá, el nem menne szavazni.
Tehát az egész felfogás, életmód.. hát mi ez ?
(ez a 30- 60 éves korosztályra jellemző)
Úgy látom, van itt pár ember akire jellemző a leírásom! :))
Németországban élek, teljesen más a viszonylat. Amikor hazamegyek, csak röhögök :)
1.itt születtem németországban.
2. Azért miért vagyok gyökér, mert látom hogy a sok állaton magyarországon mit tököl?
3. Azért nem kapok pofont az élettől mert jól élek és nem otthon szívok.
Németországban születtél, és kérkedsz azzal hogy jól élsz?: ) Gratulálok.
Én Magyarországon születtem, de már Ausztriában élek pár éve. És ennek ellenére tudok olyan alap dolgokat, hogy a havi egyszeri, full kocsis bevásárlás nem a napról napra élés jele, hanem épp az előre gondolkodás jele, hogy olcsóbb egyszer sokat vásárolni mint 10x keveset (és még kényelmesebb is). Azért érdekelne hány évesen ilyen sík egyszerű, és lekezelő a gondolkodásod. No meg persze hogy hány fekvőt tudsz lenyomni.
No meg, ha Németországban élsz, honnan alkotsz véleményt a magyar KÖZÉLETről. Arról, amihez az kéne, hogy nap mint nap lásd az életet. Nem pedig hétvégente, vagy havonta.
És egy utolsó kérdés
- Dolgoztál már Magyarországon? Próbáltál már magyar bérekből jól élni, és az étkezésen spórolva új ruhákra költeni a minimálbérből?
Majd ha igennel tudsz válaszolni erre a kérdésre, akkor várom a további széles látókörű társadalmi kritikáidat.
Édesapám MO-n él és takarító.
200 ezret keres, jól beosztja a pénzét. Sportol is, jó ételeket eszik és jó ruhákban jár. Gondol a holnapra is, ezért már összespórolt pár év alatt 300ezer forintot, hogyha bármi probléma adódik, ez a segítségére lehet.
Amikor ment a házakba takarítani, egyszer elmentem vele. Hó elején voltunk, a kukák a szemétledobónál tele voltak chips mütyisz zacskókkal, pezsgősüvegekkel, csokispapírokkal.
Egyszer meg voltam vele hò végén. Alig volt vmi a kukában.
Nem véletlen.
és mondta nekem, hogy több házba ahova szokott menni, mindenhol ez a helyzet. Egyik napról másikra élnek a lakosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!