Conchita Wurst szülei, és a hozzá hasonló embereken nincsenek kiakadva a szüleik?
#7 Ebben semmi provokáció nincs! És igenis ő ilyen, és el kell fogadni. Ez puszta elfogadás kérdése, semmi másé.
#8 Ugyan már, mondd, hogy nincs szép hangja. Megítélsz egy embert külső kinézete alapján, a tehetségét meg nem veszed észre ezzel szemben. Nem véletlenül ő lett az első, ami nem a kinézetének és a feltűnési viszketegségének tudható be!!!
Kíváncsi lennék melyik emberbe lenne annyi kurázsi, hogy vállalja másságát az egész világ előtt, és végigcsinálja mindazt amit ő.
Szerintem a válasz teljesen egyértelmű....
Ő is ember, abból származik amiből te, ugyanannyit ér amennyit te. Se többet, sem kevesebbet!!
Ezzel teljes mértékeben egyetértek. Nem gondolom magam többnek. Remélem ő sem gondolja magát többet, még akkor se hogy majdnem nő létére szakállal is rendelkezik.
Egyébként nem szép a hangja, és nem gondolom hogy színvonalas előadást láthattunk tőle.
Én nem értem, hogy mi akadunk ki egy férfias nőn a mai világban, mikor a fiúk leborotválják a teljes testüket, rózsaszínben járnak, és sokszor gondolkoznom kell, hogy fiú-e vagy lány aki előttem áll.
Amúgy meg akik szidják Conchita Wurstot, szerintem 10-ből 9 még azt se tudná megmondani , hogy mi volt Conchita számának címe, nemhogy milyen volt az.
11:
Egyrészt szerintem nincsen szép hangja, és egyáltalán nem tetszik a zenéje, de ez szubjektív, nyilván attól, hogy nekem nem tetszik, neked még tetszhet.
Másrészt viszont sok millió ember van a világon olyan szintű tehetséggel, mint ő, ahhoz, hogy valaki befusson, kell valami plusz, az ő esetében ez pedig az extrém kinézet.
Ugyanakkor én egyáltalán nem ítélem meg a kinézete alapján, hiszen előbb hallgattam meg a zenéjét, mikor hallottam róla pár napja, mint hogy ma reggel láttam volna a képét. Szóval ha megítélésről beszélünk, akkor pont te vagy az, aki engem megítélsz az alapján, hogy le mertem írni, ez az ember nem a hangja, hanem az extrémitása miatt lett sikeres.
Egyébként az, hogy nyert, az nem jelent semmit, nem egy győztes volt már, akinek köze nem volt a zenéhez, persze emellett voltak tehetségesek is. Nem mindig az számít, hogy milyen a zene, milyen a hangja.
#13 Nálad a pont.
Végül is nekem mindegy. Hála a jó égnek, nekem sikerült tanulnom toleranciát és elfogadást is az élettől!!!
Remélem, akiknek fröcsög a sz*r a szájából (kinek nem inge...), annak hasonló "gondolkodású" gyermeke születik. Na, majd akkor is szeretnék beszélgetést nyitni ugyanebben a témában, és nagyon szívesen meghallgatnám a véleményét, azt a háromszázhatvan fokos fordulatot vett gondolatmenetet az egészről.
Miért? Mióta számít manapság a zenei tudás a zenei életben?
Főleg Eurovizión?
A ByeAlex se azért lett bent Euróvizión, mert tudott volna tisztán énekelni (mert eléggé hamis volt). Szeretem a Lordit, de jegyezzük meg, hogy ők is extrémitással nyertek. Lady Gaga mivel maradt fent? Nem a Bad Romance-szal, hanem az extrémitásával...és még sorolhatnám órákig.
annyira okosak vagytok mind. hihetetlen
kár, hogy senki nem a válaszomra reagál, de azért köszi, tényleg vannak értelemes hozzászólók
Nincsenek kiakadva! Nyilván szeretik a saját gyermeküket és elfogadják olyannak amilyen. Ha meg nem, az már régen rossz!
Meg mi mégis honnan tudjuk, hogy Conchita szülei kiakadnak-e a fiúkon/lányukon vagy nem???
Maga a kérdés is egy nagy rakás értelmetlenség!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!