Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Németo-ban a volt lakótársam...

Németo-ban a volt lakótársam szemétkedik velem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

oda(Németo-ba) még érkeznek leveleim, mert még nincs elintézve a kijelentkezésem a lakcímről, de már tavaly óta itthon vagyok.

eddig írta, hogy érkezett pl a biztosítótól, jeleztem neki, hogy írja már rá legyen szíves, hogy címzett nem elérhető és dobja vissza a postára és ez ingyen van.

amikor kérdezem, már harmadjára ! hogy visszadobta e, utána meg, hogy miért nem válaszol, utána meg, kértem hogy válaszoljon, sem reagál erre.

szóval ha ír, ír magáról hogy van, meg én hogy vagyok és olyan k*csög, hogy erre, a fenti kérdésemre meg, ami nekem meg fontos mert már anyagi károm van miatta,(2000 eur eddig) nem válaszol.

mit tegyek ilyen esetben?

2014. máj. 1. 14:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Érdekes, én is Németországban lakom, és sosem okozott gondot bemenni a Rathausba átjelentkezni/kijelentkezni.

Mielőtt hazamentél volna, kb. 15 perc lett volna kijelentkezni. Te sz artál erre, mert magyar vagy - így jártál. És tudod mit? Jogosan fognak rajtad keresni többezer eurót, ha nem fizeted, amit kéne. Ráadásul ha valaha is visszamennél, úgy indulsz, hogy fizess. Megérdemled.

2014. máj. 3. 13:58
 12/17 A kérdező kommentje:

nem véletlenül nem jelentkeztem ki, úgy volt hogy megyek vissza.

de könnyű másokat oktatgatni.

2014. máj. 3. 15:12
 13/17 A kérdező kommentje:

annyi ilyen lehet az életben.

pl elmegy a gyerek kollégiumba, neki is közlik a szülei hogy mi van otthon a lakcímén!

ha más nem, legalább annyit, hogy sz*rnak rá!

2014. máj. 3. 15:13
 14/17 anonim ***** válasza:

Keresed a kifogásokat, miközben egyrészt pontosan tudod, hogy te vagy a hülye, te vagy a felelős a jelenlegi helyzetedért, másrészt meg elvárod tőle, hogy segítsen neked, miközben őt vádolod anyagi kár okozásával - pedig ez egyértelműen a te sarad.

Tényleg nem értelek.

2014. máj. 3. 15:22
 15/17 A kérdező kommentje:

nem vádolom

hanem jeleztem, hogy nekem miért fontosak azok a levelek! ezt ide írtam. ő nem is tud róla, hogy egyáltalán fizetési felszólítók, meg büntetések!

nekem az a bajom, ha kérem, hogy dobja ki az ablakon akár, vagy legalább szedné le a nevem, a postaládáról, miért nem tud erre REAGÁLNI, mégha nem is tesz semmit!

2014. máj. 3. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Tény, hogy szemét dolog amit a barátod művel, de hát vannak ilyen emberek, akikre nem hat a szép szó, kérlelés, semmi, ami elég nagy szégyen rájuk nézve, mert tényleg nem nagy dolog, amit kérsz.

De azért akárhogy is van, vissza kéne menned, mert 2000 eurós kár, basszus, óriási összeg, az útiköltség ennek a tizede lenne kb.

2014. máj. 3. 17:36
 17/17 A kérdező kommentje:

úgy volt, hogy megyek, csak közbe jött egy baleset, el van törve mindenem, nem tudok utazni, nemsokára megint lesz egy műtét, és így megyek kórházba, hogy ezen idegesítem magam és tudja jól.

a német hivataloknak meg nem tudom már hogy közöljem, hogy felfogják, hogy nem vagyok ott.

legszívesebben megírnám, hogy tavaly óta, meghaltam, felejtsenek el. De még azt sem tekintenék bizonyítva. még akkor is írnának állítom.

2014. máj. 3. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!