Miért van az, hogy mi magyarok egymást taszítjuk a mélybe, és nem tudunk egymással nyugodtan meglenni?
"És ha engem lenéznek,akkor ne csodálkozzanak azon,hogy majd keresztülnézek rajtuk én is,de az durvább lesz...de megérdemlik az ilyenek.
Juj, de kemény vagy.
A magyar ember buta, lusta, retteg a felelősségtől és minden olyan embertől, aki vállalja a felelősséget az életéért. Ha felvállalod a véleményed el leszel mondva mindenféle nácinak, b*zinak, zsidónak ... stb. attól függően, hogy épp kivel beszélgetsz. Hogy ez miért van, arról napokig lehetne beszélni, végig haladva történelmen, pszichológián, társadalomfilozófián.
Ami fontos! Csak akkor tudnak visszahúzni és rád erőltetni bármit is, ha hagyod magad. Nekem sok évig tartott megtanulni ezt kezelni, sok barátomat ott is hagytam, mert visszahúztak, másokkal meg megtanultam erélyesen bánni. Azóta sikeres vagyok, rengeteget tanulok, fejlesztem magam minden téren és egyre jobb az életem. Bármit elérhetsz, ha igazán akarod és teszel érte, és ez mindenkire igaz.
Jujj,de kemény vagyok?
Persze,mert nem hagyom,hogy tönkretegyenek,esetleg öngyilkosságba kergessenek...muszáj...az élet harc,kőkemény Darwini harc,itt Magyarországon még keményebb. Az erős megmarad,a gyenge belebetegszik mentálisan,öngyilkos lesz (lásd a fehérvári Árpád szakképző suliban azt a gyereket,aki leugrott a mélybe a többiek szivatása miatt,ketten meg a vonat elé vetették magukat).Hát akkor ne legyek kemény? Én nem fogok senkivel sem jópofizni,bájmosolyogni,csacsogni azért,hogy elfogadjon,nem az a fajta vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!