Te melyik 50%-ba tartozol értelmi képesség tekintetében?
Ha vesszük a teljes lakosságot, mondjuk ország, vagy kontinens szintjén, akkor az emberek fele butább, és a másik fele okosabb, mint az átlag.
Te melyik 50%-ba tartozol?
118 az IQ-m, úgy tudom ez épphogy csak átlagon felüli kategória. Túlzottan műveltnek nem mondanám magam, még érettségim sincs. A kommunikációs, szociális képességeim se túl jók... okkal, joggal lehülyézhetne bárki aki nem ismer, annyira szerencsétlen tudok lenni. Ráadásul az iskolában produkált teljesítményeim szerint már már értelmi fogyatékosnak is számíthatok. Általánosban jeles voltam, gimiben sikerült megbukni. Próbálom megismerni magam. Rá kellett jönnöm,
hogy az ember bonyolultabb lény puszta számoknál. A legegyszerűbb skatulyázni. Ezt csinálják a tanárok, a szülők, mindenki. Kaptam hülye címkét, kaptam okos cimkét. Nem tudtam, melyiket építsem magamba. De felnőttem és mostmár a saját szemeimen keresztül szemlélhetem a világot. Mit tudnak ők a belső világomról, a legmélyebb, már megfogalmazhatatlan gondolataimról? A legmélyebb lényem mindig is rejtve volt és lesz is a felszínes emberek felszínes világa elől.
A kérdésre nem lehet/tudok választ adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!