Fiúk! Ciki ha egy lány nagyon magas?
nekem is van egy nagyon magas barátnőm, és ő sem foglalkozik vele ha csúfolják, én 16 évesen 162 cm vagyok, és sokszor szeretnék magasabb lenni, de nagyon vicces ha egymás mellet megyünk a barátnőmmel az utcán, ő magas én alacsony, és kb a melléig érek :D. De nézd a jó oldalát: ha koncerten vagy, vagy egy előadáson, sokkal jobban látsz mint én, és nem kell ugrálnod ahhoz hogy szünetben letöröld a tábla tetejét is :D. És amúgy a túl alacsony lányoknak se túl jó, őket is szokták csúfolni.
És sok fiúnak tényleg tetszenek a magas lányok :)
Lassan tizenhat éves leszek, és szerintem már 186 centinél is több vagyok. Régebben borzasztónak gondoltam, sokan csúfoltak, mindig csak a magasságomról jegyeztek meg, és ez zavart. Minden fiú alacsonyabb volt nálam,és ez engem is kellemetlenül érintett, meg ők is biztosan rosszul érezték magukat mellettem.Már elfogadom a magasságomat, sőt, szeretem is!Ezen nem lehet változtatni. A múltkor valaki azt mondta, annyira jó, hogy ilyen magas vagyok, kitűnök a tömegből, elvonom másokról a figyelmet.Legyél inkább büszke rá! :) Ez csakis egy pozitívum lesz a jövőben, majd meglátod. :)
15/L
Sok fiúnak tetszenek a magas lányok.
Nekem max. akkor ha ehhez a magassághoz 80kg vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!