A meleg férfiak miért viselkednek hivalkodóan?
Elég nehéz leírni pontosan ezt a viselkedési fajtát, de lényegében a viselkedése elárulja, hogy meleg.
Ahogy beszél, pl jaj de ari, ilyet egy férfi nem mond. Illetve a gesztusai nem normális viselkedést tükröznek. Én nem vagyok meleg, csak érdekel, hogy miért így viselkedik egy homoszexuális emberek, szándékos, vagy genetikai?
Azért is furcsa ez mert egy hetero embernek -nek nem változik meg a viselkedés ha hetero egy melegnek miért?
A heteró férfiak miért viselkednek hivalkodóan?
Elég nehéz leírni pontosan ezt a viselkedési fajtát, de lényegében a viselkedése elárulja, hogy heteró.
Ahogy beszél, pl. de király verda, vagy jajj de meghúznám azt a puncit, ilyet egy normális férfi nem mond. Illetve a gesztusai nem normális viselkedést tükröznek. Én nem vagyok heteró, csak érdekel, hogy miért így viselkedik egy heterószexuális emberek, szándékos, vagy genetikai?
Azért is furcsa ez mert egy meleg embernek -nek nem változik meg a viselkedés ha meleg egy heterónak miért?
(Am google translatorral fordítottad a kérdést? Mert úgy van megfogalmazva.)
Ne általánosíts nem mindegyik ilyen. Szomszédomék is melegek de meg nem mondani, hogy azok. Abszolút normálisan viselkednek csak azok tudják, akiknek elmondják egyébként nincsenek azok a bizonyos jelek.
Egyébként ezt a fajta viselkedést nem hivalkodónak nevezzük hanem nőiesnek vagy feminimnek.
A hivalkodó viselkedés mást jelent.
A legtöbb meleg titkolja, hogy meleg, sőt túlkompenzálja.
Ha ismernéd a meleg szubkultúrát tudnád, hogy a legnagyobb buzák a kigyúrt, macsós, über férfias barmok közül kerülnek ki.
25\Leszbikus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!