Ti atlagosan hany almot tudtok felidezni?
Figyelt kérdés
En mindig eleg sokat..ma ugy dontottem, hogy felirom, de arra nem szamitottam, hogy 10 osszejon2014. ápr. 19. 13:24
1/3 anonim válasza:
Én kb 5 álmot tudok kapásból. Egyébként úgy van ezzel az ember, hogy miután felébred már csak 50% ra emlékszik még később már csak 20% ra az álmából, de lehet olyan ember is aki az összeset megjegyzi, ez mondjuk elég ritka.
2/3 anonim válasza:
Csak arra az álmodra emlékszel ami után felébredsz, még ha ez nem is tudatosul benned.
3/3 anonim válasza:
ha minél töbször gondolsz az álmokra és kiváncsiskodni fogsz annál többet de van a tudatos álom amikor te magad irányítod az álmot mindenre minden kis részletre emlékezni fogsz mivle olyan mint a valoság csak ott bármit megtehetsz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!