Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Voltatok már úgy, hogy tanulno...

Voltatok már úgy, hogy tanulnotok kellett volna, de egész nap halasztgattátok?

Figyelt kérdés
Én már tegnap tanulni akartam, de nem tudok belekezdeni. Osztályozóvizsgám lesz szerdán, és 19 tételt kell kidolgoznom angolból. Nem nehezek, mert csak alaptémák, mégis megrémít a mennyiség. :/ Ma sem kezdtem még hozzá, nem tudom, mit csináljak, valamiért félek.
2014. ápr. 18. 11:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Mikor még suliba jártam mindig ezt csináltam, de nem jó módszer.
2014. ápr. 18. 11:23
 2/7 anonim ***** válasza:
Állandóan ezt csináltam, vizsgák előtt pár órával kezdtem csak bele mindenbe egyszerre, akkor meg már feleslegesen, mert semmit nem lehet olyankor már megtanulni, meg kész sem lettem semmivel sose. Ennek ellenére sikerült minden vizsgám valami csoda folytán.
2014. ápr. 18. 11:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Én ma meg tegnap voltam így vele, de este ha megrohadok is tanulok tovább.
2014. ápr. 18. 11:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Én mikor először kezdtem a kilencediket akkor egész évben halasztgattam a tanulást. Meg is buktam. Szedd össze minden akaraterőd és kezdd el. Ha sikerül utána egyre könnyebb lesz.
2014. ápr. 18. 12:58
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Most is ezt csinálom. Mondjuk nekem nem bukás a tét.
2014. ápr. 18. 13:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Pótvizsga és osztályozóvizsga nem ugyanaz. -.-' Én érettségi előtt állok, azért vizsgázom.
2014. ápr. 18. 13:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele sajnos. Például a kis érettségi előtt rengeteget tanultam, mert volt tétje, de a tételekkel nagyon le vagyok maradva mivel a szóbeli még odébb van.. :D Ha a lustaság fájna ordítanék.
2014. ápr. 18. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!