Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan képes valaki mozgatni...

Hogyan képes valaki mozgatni a fülét?

Figyelt kérdés

2014. ápr. 17. 10:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
9%
Dzsedi
2014. ápr. 17. 11:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Viccet félretéve ott is van valami izom, nem kell hozzá szuperhősnek lenni.

Próbálkozz és megtalálod.

2014. ápr. 17. 11:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem is a fülét, hanem a fejbőr alatti oldalsó izmait ahol a fül is van aztán.
2014. ápr. 17. 11:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk úgy, mintha a szemöldökét akarná mozgatni, csak hátrébb. A szemöldököd egy helyben kell hagyni, és a nyaki izmaiddal rásegíteni, az ugyanis kapcsolódik a fülhöz. Csak befeszíted és elengeded.
2014. ápr. 17. 11:06
 5/11 anonim ***** válasza:

#4 nem a nyaki, a tarkó izmai (rátettem a kezem a nyakamra mikor mozgattam és ott semmit nem éreztem)

mozdul a füleddel a parókád is :)

2014. ápr. 17. 11:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Anyám és az öcsém is tudja, de nekem sehogy sem sikerül. Én az orromat tudom mozgatni, és azt pedig ők nem tudják :)
2014. ápr. 17. 11:20
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

én hátrafelé tudom egyenes vonalban, és körkörösen.

Először csak úgy ment hogy a szemöldökömet is mozgattam hozzá, de megtanulta, hogy csináljam úgy hogy csak a fülem mozog.

Néha ezt szoktam csinálni reggel a dugóban a tömegközlekedésen, pár mosolyt ilyenkor előcsalok az emberekből.

Volt aki megkérdezte, ezt melyik bűvésziskolában lehet megtanulni?

2014. ápr. 17. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenki tudja mozgatni. Ezt szakmában primitív jellegnek hívják. Nem kell félreérteni, az van mögötte, hogy az ember már nem használja azokat a mikroizmokat ami a fül mozgatásához kell. PL állatoknál amikor figyelnek és hegyezik a fülük.

Mivel nem használjuk elcsökevényesedett.Ezért van akinek még annyira megmarad, hogy icipicit mozgatni tudja, mások már nem tudják. Elvileg örökletes, de nem túl erős jelleg.

Ugyanilyen a bölcsességfog esete. AZ még sok embernek kinő, de gyakran rossz, vagy rosszul nő. Van akinek már ki sem nő. Az is lassan el fog tűnni.

Primitív jelleg még a szőrös fül (férfiaknál), és a fülcimpa hiánya is...Lehet vizsgálódni:)

2014. ápr. 17. 12:21
 9/11 anonim ***** válasza:

És a szőrös orr? :)

Mesélj még erről a primitív jellegről kérlek

2014. ápr. 17. 13:17
 10/11 anonim válasza:
Én is tudom mind a két fülemet elég jól mozgatni😁
2021. jún. 22. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!