Viccet félretéve ott is van valami izom, nem kell hozzá szuperhősnek lenni.
Próbálkozz és megtalálod.
#4 nem a nyaki, a tarkó izmai (rátettem a kezem a nyakamra mikor mozgattam és ott semmit nem éreztem)
mozdul a füleddel a parókád is :)
én hátrafelé tudom egyenes vonalban, és körkörösen.
Először csak úgy ment hogy a szemöldökömet is mozgattam hozzá, de megtanulta, hogy csináljam úgy hogy csak a fülem mozog.
Néha ezt szoktam csinálni reggel a dugóban a tömegközlekedésen, pár mosolyt ilyenkor előcsalok az emberekből.
Volt aki megkérdezte, ezt melyik bűvésziskolában lehet megtanulni?
Nem mindenki tudja mozgatni. Ezt szakmában primitív jellegnek hívják. Nem kell félreérteni, az van mögötte, hogy az ember már nem használja azokat a mikroizmokat ami a fül mozgatásához kell. PL állatoknál amikor figyelnek és hegyezik a fülük.
Mivel nem használjuk elcsökevényesedett.Ezért van akinek még annyira megmarad, hogy icipicit mozgatni tudja, mások már nem tudják. Elvileg örökletes, de nem túl erős jelleg.
Ugyanilyen a bölcsességfog esete. AZ még sok embernek kinő, de gyakran rossz, vagy rosszul nő. Van akinek már ki sem nő. Az is lassan el fog tűnni.
Primitív jelleg még a szőrös fül (férfiaknál), és a fülcimpa hiánya is...Lehet vizsgálódni:)
És a szőrös orr? :)
Mesélj még erről a primitív jellegről kérlek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!