Miért sírok mindenen? Szerintetek?
Figyelt kérdés
Mindig is érzékeny lelkem volt, bár amikor lehetett ezt lepleztem. Mostanság viszont mindenen sírok pl. ilyeneken is hogyha valami hazával kapcsolatos dolog van h pl Kossuth hangfelvételén is elbőgtem magam... meg idézeteken is, filmeken is, de nem ilyen nagyon nyálas filmeken hanem mondjuk az Óz a hatalmason ( Titanicról nem beszélve). Ez tök gáz komolyan nem tudom miért van, de tényleg lassan egy filmet nem birok megnézni hogy ne sírjak! (Ezeket a hazával kapcsolatos dolgokat meg pláne nem értem). Szerintetek mi az oka? 22/L2014. ápr. 16. 21:47
1/4 anonim válasza:
Velem is ez a helyzet, bár én nem sírom el magam azért, de néha-néha megkönnyezem az ilyen dolgokat.
Szerintem egyszerűen csak elkezdted igazán átérezni, megélni ezeket a gondolatokat, érzelmeket, eseményeket amiket hallasz, olvasol, vagy éppen látsz, ez pedig szerintem egyáltalán nem gáz, sőt inkább előrelépés.
22/F
2/4 anonim válasza:
Én, furcsán hangzik, de szeretek pityeregni. :D A meghatódottságtól gyakran sírok, jól esik. A múltkor egy vígjátékon bőgtem el magam, akkor már éreztem, hogy ez nem egészen van így rendben... :D
A válasz a kérdésedben van. Érzékenyebbek vagyunk az átlagnál.
3/4 anonim válasza:
Ne aggódj, én múltkor a Csodacsoki cukrászdán sírtam el magam, de a speciál a Titanicon nem... Hát ez ilyen :D
4/4 A kérdező kommentje:
Valahol én is azt érzem, hogy azért van ez mert nagyon beleélem magam a dolgokba. Csak az a baj nem mindenki tudja h miért van ez és mikor ilyen ember előtt jön rám. Kicsit kellemetlen!
2014. ápr. 16. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!