Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért sírok mindenen? Szerinte...

Miért sírok mindenen? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Mindig is érzékeny lelkem volt, bár amikor lehetett ezt lepleztem. Mostanság viszont mindenen sírok pl. ilyeneken is hogyha valami hazával kapcsolatos dolog van h pl Kossuth hangfelvételén is elbőgtem magam... meg idézeteken is, filmeken is, de nem ilyen nagyon nyálas filmeken hanem mondjuk az Óz a hatalmason ( Titanicról nem beszélve). Ez tök gáz komolyan nem tudom miért van, de tényleg lassan egy filmet nem birok megnézni hogy ne sírjak! (Ezeket a hazával kapcsolatos dolgokat meg pláne nem értem). Szerintetek mi az oka? 22/L

2014. ápr. 16. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Velem is ez a helyzet, bár én nem sírom el magam azért, de néha-néha megkönnyezem az ilyen dolgokat.

Szerintem egyszerűen csak elkezdted igazán átérezni, megélni ezeket a gondolatokat, érzelmeket, eseményeket amiket hallasz, olvasol, vagy éppen látsz, ez pedig szerintem egyáltalán nem gáz, sőt inkább előrelépés.

22/F

2014. ápr. 16. 21:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én, furcsán hangzik, de szeretek pityeregni. :D A meghatódottságtól gyakran sírok, jól esik. A múltkor egy vígjátékon bőgtem el magam, akkor már éreztem, hogy ez nem egészen van így rendben... :D

A válasz a kérdésedben van. Érzékenyebbek vagyunk az átlagnál.

2014. ápr. 16. 22:05
 3/4 anonim válasza:
100%
Ne aggódj, én múltkor a Csodacsoki cukrászdán sírtam el magam, de a speciál a Titanicon nem... Hát ez ilyen :D
2014. ápr. 16. 22:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Valahol én is azt érzem, hogy azért van ez mert nagyon beleélem magam a dolgokba. Csak az a baj nem mindenki tudja h miért van ez és mikor ilyen ember előtt jön rám. Kicsit kellemetlen!
2014. ápr. 16. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!