Mit lehet ilyen burkolt (teljes) terror esetén csinálni?
Figyelt kérdés
Az egyik kisvárosban teljesen agyon akarnak gyalázni, megsemmisíteni. A szülöm nagyon beteg (bezáratták) és már nem tudják elviselni, hogy én nem vagyok olyan mint ő. Azaz nem vagyok olyan beteg (nincsen másik hozzátartozom-ill. van, de az is pont ezen dolgozik, amiről szól a kérdés) és így vagy öngyilkosságba, vagy (már) agyon alázásba (teljes ellehetetlenítés, a becsületem fullos és teljes eltiprása) akarnak hajszolni, vagy egyszerűen (valószínűleg) meg fognak gyilkoltatni. Ez egyébként egy mostanában nagyon sokat emlegetett város.2014. ápr. 11. 13:33
1/8 anonim válasza:
Szerintem hány város van Mo-n?
Szégyen a futás, de hasznos. Ez pontosan az az eset.
Vagy hagyod az egészet a fenébe, nem foglalkozol velük.
2/8 A kérdező kommentje:
Egy bizonyos személlyel összefüggésben eléggé emlegetett város.
2014. ápr. 11. 14:10
3/8 A kérdező kommentje:
Minden mást csak privátban.
2014. ápr. 11. 14:11
4/8 A kérdező kommentje:
Facebook, iwiw, összejátszások, lenyúlások and more.
2014. ápr. 11. 14:17
5/8 anonim válasza:
Tippelek: a világ közepén, Felcsútiában élsz?
6/8 anonim válasza:
Költözz el. Néhány ember ellen könnyen lehet tenni de egy egész város ellen már bajos.
7/8 A kérdező kommentje:
..és hová költözzek, bárhol ki fognak nyíratni.
2014. ápr. 11. 14:26
8/8 A kérdező kommentje:
Elég sokan kitalálták már, hogy melyik településről van szó. Ennyiből?
2014. ápr. 12. 10:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!