Az okostelefonok bejövetelével egy időben jöttek be ezek a szokások is?
Figyelt kérdés
Tükörben fényképezkedés, pózolás, pufi pofa vágás, plázázás, fiatalok manőkennek hiszik magukat, térdig érő csizma, cső (farmer) nadrág. A divat orientáltság. (Már a falusiak is a városiaknak megfelelően öltözködnek. Vagyis Éjjel-nappal Budapestet játszanak.
Egész nap csak az okostelefonjukat nyomkodják, nem tudnak nélküle élni, unatkoznak nélküle, ha nincs náluk telefon. És nem tudják magukat lefoglalni mással. Pl: olvasással, játszanának a kutyájukkal.
2014. ápr. 10. 17:58
11/11 anonim válasza:
Én 15 éves lány vagyok, és nem gondolom magam plázacicának. Tükörben fényképezkedni nem nagyon szoktam, pózolni azért, hogy értelmesen nézzek ki (ez nálam a mosolygás, kihúzni a hátát, kamerába nézni)Selfie-t nem szoktam csinálni, mert mindig hülyén nézek ki. Utálom, ha valaki kacsaszájjal fotózza magát... Ez a manöken dolog nekem nem nagyon jön be, a csajok többet gyakorolják a magas sarkúban való járást, mint bármit. Szeretem a magas szárú csizmát és a csőnadrágot, emiatt nem gondolom magam plázamacának. Szeretem a divatot, szeretek jól kinézni, önbizalmat ad. (próbálok ízléses lenni, nem szoktam miniszoknyát hordani, meg ilyesmiket) Nem nézek semmilyen magyar "valóságshow"-t :) <-- igen, használok smiley-t. A telefonomon nincsen egy játék sem (!!!) szeretek sportolni, kijárni egy lovardába, nagyon sokat olvasok. (Jane Eyre-től kezdve Szt. Johanna Gimin át egész a Spiderwick krónikákig bármit)Zenét hallgatok a telefonomon nagyon sokat, rajzolni is szeretek. Lehet, hogy hihetetlennek tűnik, amit leírtam, de igaz!:) 15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!