10-es skálán hányasra pontoznátok? (22/F)
2014. ápr. 8. 11:43
11/24 anonim válasza:
V nyakú póló divatos most nagyon és tetszik is. A színes nadrágok is divatosak, bár nekem a piros, rózsaszín annyira nem tetszik férfin, inkább a kék, zöld.
De ilyen fiatalon még nyugodtan lehet ilyen színesbe öltözni :)
13/24 anonim válasza:
Nem vagyok az a típusú lány, akinek bejön a nagydarab, szőrös, de kopasz macsó, de ez a ruha tényleg kicsit meleges. (akikkel szintén nincs problémám)
A rózsaszín felső is nevetséges egy férfin, na de a nadrág! Az izompóló v nyakkal, meg olyan közönséges, "én vagyok a helyi Jani".
Az alkatoddal, meg az arcoddal egyébként nem látok problémát, csak a haj, meg a ruha...fura.
14/24 anonim válasza:
Minek húztad be annyira a hasad? Amúgy az arcoddal nincs gond, nálam kb 8.
15/24 anonim válasza:
Szerintem semmi gond nincs veled. Más ruhában és más beállással akár 9-est is adnék :) De a behúzott has, meg ez a póló nekem nem igazán férfias.
16/24 anonim válasza:
Én is csak azt tudom mondani mint a többiek. Férfinak való ruhában jól néznél ki, nálam most 4. pont
17/24 anonim válasza:
Nem tetszel, bocsi. Szerintem is elég csajos ez az öltözködés, a hajad, meg a mosolyod is meglehetősen fura. Nem vagy férfias. Adok egy 2/10-et.
19/24 anonim válasza:
Nekem tetszik az arcod helyes vagy..viszont a hajaddal van csak problemam..:)
20/24 anonim válasza:
Szerintem vágd le a fejed tetején meghagyott hajat, vegyél fel férfi pólót, figurásat, feliratosat mindegy csak ne kivágott nyakú legyen. Hordj sötétebb színű nadrágokat és meg is van a tökéletes pasi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!