Szeretek számítógépen játszani, Való világot nézni,28 vagyok, nő. Tényleg ezért hü. E vagyok?
való világ elég gáz ez tény.
játékok? nem is tudom. Miért nem inkább a gyerekekkel játszol?
Valahol igaza van a párodnak. De lehet ez csak egy időszak nálad, ha esetleg ez már évek óta megy akkor az nagyon gáz.
Sims 2 egy aranyos játék, semmi baj nincsen vele.
Én 32 évesen horror játékokkal játszom - Dead Space sorozat, Silent Hill sorozat. Pár ismerősöm furcsállja, barátom egyáltalán nem, néha nézi is, ahogyan játszom.
Való Világ nézőket sem kell degradálni, egy sima trash reality, inkább az a gáz, aki már a világvégét vizionálja emiatt.
Ne engedd, hogy párod elrontsa az örömödet. Ő mit szeret? Mit érezne, ha te kezdenél el belekötni az ő hobbijába?
Szerintem korosztálytól függetlenül senkinek sem kellene "bújnia" a számítógépet vagy a tv-t. Mindkettő szenny és mocsok, az utóbbi feltétlenül.
A számítógépezést még félig-meddig elfogadom, amíg információkat nézel le a netről, bár sajnos ugyanúgy hazugság az információk többsége, tehát sokra nem megy vele az ember.
Ezek csak rossz szokások... De nem kéne elítélnie, hanem el kéne fogadnia, ha Te így érzed jól magad.
Bár mindenkinek más a hasznos, de hasznosabb lenne inkább az idődet kint eltölteni például a természetben, vagy sportolni, vagy bármit csinálni ami érdekel.
Ezt a Valóvilágot valamelyik idióta ember kitalálta, és Te azt nézed, ezzel nekik teszel jót, mert pénzt kapnak. Ráadásul Te még bele is éled magad a szenny műsorba, és azon izgulsz, egész nap azt várod hogy elkezdődjön. Nem röhejes? Az egész rohadt Tv-t be kéne tiltani.
szerintem nincs veled nagy baj...
a számítógépes játékokra könnyű ráfüggeni, de gondolom baba mellett nem lehet ez olyan komoly szintű dolog, hogy bármilyen problémát okozzon...
nyilván előbb gondoskodsz a gyerekről, és aztán játszol és nem fordítva...
A való világot én is megnézem, bár már kevésbé szórakoztat, mint korábban.
Én azt gondolom, hogy azok nagyon szorosan a célközönségbe tartoznak, akik, mint a párod és mint a korábbi kommentelők, különböző fórumokon terjesztik a valóságshow aljasságát és feleslegességét... mégpedig azért, mert egyrészt a negatív reklám is reklám, másrészt elhiszik magukról, hogy szinte egy egész országnál okosabbak, ami pedig nagyon fontos manipulációs lépés a média részéről.
De nem offolok. Szerintem nincs baj veled, ez is csak egy állapot, minden játékot meg lehet unni, a tévéműsorok véget érnek, az évszakok változnak, pár hét múlva már nem is lesz aktualitása a kérdésednek, amikor a dög melegben egész nap a játszótéren lesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!