Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretek számítógépen játszani...

Szeretek számítógépen játszani, Való világot nézni,28 vagyok, nő. Tényleg ezért hü. E vagyok?

Figyelt kérdés
Párom elítél azért, mert 28 évesen 2 gyermekkel én még mindig bújom a szám.gépes játékokat (sims 2, bármilyen simulator, stratégiai). Ha úgy van megnézem a való világot és szerinte ezt csak gyogyósok teszik. Ekkora baj ez? Tényleg velem van a baj?
2014. ápr. 1. 12:41
 1/10 anonim ***** válasza:
62%
Sims 2 az nem baj, de a való világ tényleg nagyon ócska, színvonaltalan, agymosó műsor... De ha neked ez tetszik. A volt feleségem aki diplomás volt meg a Győzike show-t nézte.
2014. ápr. 1. 12:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. attól függ. Ha a kemény szellemi munkád után lazítod le az agyadat a "rágógumi-tévéműsorokkal" az belefér, de ha egész nap otthon babázol és a tévé előtt tespedsz és csak ilyeneket nézel, akkor valószínűbb, hogy a párodnak van igaza. Most kiemeltél egyetlen szeletet az életedből, de mi nem ismerünk, nem beszélgetünk veled, nem tudjuk, hogy mennyire vagy otthon a világban, mennyire vagy tájékozott.
2014. ápr. 1. 12:49
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát ha kellőképpen komoly lelkivilággal analitikusan vagy képes nézni a való világot abból probléma nem származik. Ha nem az élet rovására megy a videojátékok játszása, és érzelmileg semmi közöd hozzájuk, csupán elfoglaltság akkor azzal sincs sok gond. Gondolom 28 évesen elég érett vagy, hogy ne az érzelmeid irányítsanak.
2014. ápr. 1. 14:16
 4/10 anonim ***** válasza:

való világ elég gáz ez tény.

játékok? nem is tudom. Miért nem inkább a gyerekekkel játszol?

Valahol igaza van a párodnak. De lehet ez csak egy időszak nálad, ha esetleg ez már évek óta megy akkor az nagyon gáz.

2014. ápr. 1. 14:19
 5/10 anonim ***** válasza:
46%
Aki "gázozza" a vv-t, azok közül megnézném, hogy mennyien nézik nap mint nap a műsort! több mint való sokan!
2014. ápr. 1. 14:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Kedves első, Győzike és a VV nincs egy színvonalon. Győzike színvonalasabb. Ők nem k.rtak élő adásba, nem káromkodtak és átkozták egymást, ésatöbbi ésatöbbi
2014. ápr. 1. 14:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Sims 2 egy aranyos játék, semmi baj nincsen vele.

Én 32 évesen horror játékokkal játszom - Dead Space sorozat, Silent Hill sorozat. Pár ismerősöm furcsállja, barátom egyáltalán nem, néha nézi is, ahogyan játszom.

Való Világ nézőket sem kell degradálni, egy sima trash reality, inkább az a gáz, aki már a világvégét vizionálja emiatt.

Ne engedd, hogy párod elrontsa az örömödet. Ő mit szeret? Mit érezne, ha te kezdenél el belekötni az ő hobbijába?

2014. ápr. 1. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem korosztálytól függetlenül senkinek sem kellene "bújnia" a számítógépet vagy a tv-t. Mindkettő szenny és mocsok, az utóbbi feltétlenül.

A számítógépezést még félig-meddig elfogadom, amíg információkat nézel le a netről, bár sajnos ugyanúgy hazugság az információk többsége, tehát sokra nem megy vele az ember.

Ezek csak rossz szokások... De nem kéne elítélnie, hanem el kéne fogadnia, ha Te így érzed jól magad.

Bár mindenkinek más a hasznos, de hasznosabb lenne inkább az idődet kint eltölteni például a természetben, vagy sportolni, vagy bármit csinálni ami érdekel.

Ezt a Valóvilágot valamelyik idióta ember kitalálta, és Te azt nézed, ezzel nekik teszel jót, mert pénzt kapnak. Ráadásul Te még bele is éled magad a szenny műsorba, és azon izgulsz, egész nap azt várod hogy elkezdődjön. Nem röhejes? Az egész rohadt Tv-t be kéne tiltani.

2014. ápr. 1. 15:23
 9/10 anonim ***** válasza:

szerintem nincs veled nagy baj...

a számítógépes játékokra könnyű ráfüggeni, de gondolom baba mellett nem lehet ez olyan komoly szintű dolog, hogy bármilyen problémát okozzon...

nyilván előbb gondoskodsz a gyerekről, és aztán játszol és nem fordítva...

A való világot én is megnézem, bár már kevésbé szórakoztat, mint korábban.

Én azt gondolom, hogy azok nagyon szorosan a célközönségbe tartoznak, akik, mint a párod és mint a korábbi kommentelők, különböző fórumokon terjesztik a valóságshow aljasságát és feleslegességét... mégpedig azért, mert egyrészt a negatív reklám is reklám, másrészt elhiszik magukról, hogy szinte egy egész országnál okosabbak, ami pedig nagyon fontos manipulációs lépés a média részéről.

De nem offolok. Szerintem nincs baj veled, ez is csak egy állapot, minden játékot meg lehet unni, a tévéműsorok véget érnek, az évszakok változnak, pár hét múlva már nem is lesz aktualitása a kérdésednek, amikor a dög melegben egész nap a játszótéren lesztek.

2014. ápr. 2. 02:41
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Egy kérdésre válaszolva, nem tudok a gyerekekkel játszani, mert az egyik oviban van a másik pedig suliban. Hazajövök, minden nap ugyanaz, takarítás, főzés, rendrakás. Kb. 1 órára vagyok kész. Családi házban lakunk és ilyenkor már van kinti munkám. Akkor persze sem a tv-t nem nézemsem a géppel nem foglalkozom, de van amikor "depisnek" érzem magam, mert a kutya nem szól hozzám délután 1/2 4-ig és egy kicsit kikapcsol a sims 2. A való világhoz nem ragaszkodom, de játék közben szokott menni és fél füllel hallgatom és ha jó rész van, akkor oda is nézek, de ennyi. Nem izgulok, nem várom csak ha megy, amikor van időm, akkor odakapcsolom. Szép nagy füves kertünk van sok kis gyümölcsfával és kb. 18 bokor rózsával. A fűnyírást, metszést, permetezést és még a szegélynyírást (benzinmotoros szegélynyíróval) is és csinálom. Emelett van egy kis kertem, azt is rendezem. Ha kell, fát hasogatok, ha kell behordom a kazánházba, de tavaly én vágtam össze egy egész kocsi fát körfűrésszel sőt még egy 36-os Stihl-lel is vágtam egy darabig, de mivel csak 57 kg vagyok és 165 cm, nem igen avgyok erős ember és a Stihlhez erős kezek kellenek. De ezekről a párom tud mindent, de ezeket félreteszi (mármint, amiket csinálok) és ő csak azt látja, hogy még érdekel a szám.gépes játék. Kb. 13-14 éves koromtól imádom az efféle játékokat és még nem múlt el ez a dolog. Én soha nem mondom neki, hogy mit nézzen vagy mit ne. Még azt is meg akarja szabni, hogy a neten mit nézek. Mert szerinte, ami hülyeség, az az és ne nézzem. De zeke után talán ti is máshogy látjátok a dolgot.
2014. ápr. 3. 10:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!