Szerintetek egy 16 éves fiú lehet elég komoly és "felnőtt" ahhoz a feladathoz, hogy írjon egy kisregényt?
Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok, egy szintén 16 éves ismerősömmel kigondoltunk közösen egy kisregényhez elegendő történetet (pontosabban besegített nekem); és én ezt szeretném megírni. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek (főként az idősebb, 20-as 30-as korosztályt kérdem) egy ilyen korú fiú (ezesetben én) elég érett lehet ahhoz és rendelkezhet annyi információval, hogy egy dráma jellegű művet meg tudjon alkotni, vagy inkább felejtse el az egészet?2014. márc. 31. 20:02
11/14 anonim válasza:
Szerintem mindegy hány éves vagy.Ha nem próbálod késöbb bánni fogod.Írj ha szeretnél!
12/14 A kérdező kommentje:
köszi a biztatást! :)
2014. ápr. 1. 19:19
13/14 ve84 válasza:
Szerintem, ha már közösen kitaláltátok a történetet, akkor írd is meg! Megfordult a fejedben az írás gondolata, szerintem láss neki. :)
14/14 anonim válasza:
R U kidding me? Írjad, max ha nem lesz jó, később még mindig belejavítgathatsz, amíg nem éred el a tökéletességet:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!