Mit gondolsz, ha egy 20 év feletti lány rajong Lady Gaga-ért? Nem tartod gyerekesnek?
Szerintem ja...kicsit gerekes
Neki már nem Lady Gaga zenéit kéne hallgatni 16 vagyok és JB hallgatom
de a kérdéshez visszamenőleg igen gyerekes!
Attól függ, mit értesz a rajongás alatt. Ha szereti a zenéjét, hallgatja, követi az újabb lemezeket, stb., akkor miért lenne gyerekes? Ahogy az előttem szóló is mondja, a zenei ízlés nem korfüggő.
De ha arra gondolsz, hogy körbeveszi magát poszterekkel, állandóan minden apró hírre rárepül, másról sem beszél, utánozza, vagy hasonló v"fangirl" viselkedés, azt valóban kissé gyerekesnek tartom. Nem csak Lady Gaga-ra értem, úgy alapjáraton bármilyen zenére.
ismerek egy 40 fölötti nőt, még a telefonon is ez a csengőhangja.
baromi jól néz ki,de nem utánozza ezt a sztárt csak a zenéjét kedveli, mindegyiket.
igaz, elég fiatos a viselkedése, de mivel zene, bárki hallgathatja, aki szereti, nincs korhoz kötve.
Pl. kiadotam 40.000ft-ot csak, hogy elmehessek egy koncertjére. Ha valami nagyobb hír van, album vagy videoklip megjelenés, akkor napokig, hetekig azon tudok kattogni, de ez nem azt jelenti, hogy másokat ezzel zargatok. Poszterek nincsenek, és tudok másról is beszélni:)
Amúgy arra nem gondoltam, hogy pont egy 16 éves JB rajongó fog legyerekesezni.
Zene nem kor függő.
Én 21 vagyok és szeretem Lady Gaga zenéit,jó a hangja,egyedi a stílusa. Koncertjére is elmentem volna,de nem volt rá pénzem.Mondjuk én nem kattogok annyira rajta.Senki más énekesen nem.Csak szeretem a zenéiket,stílusukat stb Aztán ennyi a nagy rajongásom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!