Mit lehet tenni, ha állandóan belémkötnek?
Konkrétan nem csak belém, hanem mindenkibe. Csak hogy ez engem baromira zavar. Három 6.-os gyerekről van szó, akiknek hatalmas az arcuk. Még év elején, megütötték egy lány osztálytársamat minden ok nélkül, én meg erre őket. 5 perc nem tellt bele, és már meg akart verni az apja. Szóval mi a megoldás? Mert én már nem tudom mit kellene tenni. Nem hogy szép szó, semmilyen szó nem számít. Mintha csak a verésből értenének. De csak egy pofonért olyan balhét vágott az apja, hogy inkább nem akarom mégegyszer.
Előre is köszönöm.
Köszönöm a válaszokat :)
Amúgy az osztályfőnökük egyenesen engem hordott le, hogy mit képzelek, hogy beleavatkozok a dolgaikba. Erre csak annyit mondtam, hogy ha nekik joguk van az én életembe, akkor nekem is van ebbe beleszólni.
Az elengedés, és a türelem az nem rossz ötlet, csak sajnos ezek után nem tudok normálisan állni a dolgokhoz.
Lehet, hogy az lesz, hogy összefogunk, aztán hátha egy kicsit összeszedik magukat.
Mégegyszer köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!