Probléma az, ha interneten keresztül túl közvetlen vagyok?
Szoktam neten ismeretlen emberekkel beszélgetni, ha úgy van, ismerkedni, azonban bizonyos esetekben olyanokkal is összefutok, akik már a kezdetekkor úgy válaszolnak, mintha egy púp lennék a hátukon, még úgy is, ha éppen ők írnak rám, és csak egy szimpla köszönésen vagyunk túl, például egy csetes oldalon, vagy akár itt is. Én szeretek rögtön úgy szólni a másikhoz, mintha nem az első alkalom lenne az, nyilván először kitapogatom, hogy viccelődésből "beszólogatások" (de utálom ezt a szót) terén meddig mehetek el, nem arra gondolok, hogy lekövérezem, vagy a megjelenésére teszek megjegyzést, távol álljon tőlem, csupán lecsapom azt a bizonyos labdát, ha felrepül, mégis azt érzem, még ha nincs is semmilyen beszólás, abszolút kultúrálom magam, a beszélgetést jobban élvezném egy robottal, mint vele, mert egyszerűen tőmondatokban válaszol.
A kérdés tehát az lenne, hogy én nem veszem észre magam, és visszább kéne vennem (nem szoktam órákat beszélni valamiről, amikor látom, hogy untatom, sem erőszakoskodni a társaságommal), a partner épp nincs olyan kedvében, vagy csak sértéstől eltekintve ennyire képes, esetleg egész egyszerűen nem vagyunk egy hullámhosszon?
20/F
1: Akkor legalább egyedül nem vagyok :D
2. Élőben idegenekkel kevésbé, kell egy kis idő, míg "megszokom" az embert, van egy kicsi hadarásom, ami ismeretleneknél jobban felerősödik, és amiatt nem merek annyira megszólítani embereket, csak ha muszáj.
3-5. Állj le a szerekről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!