A kover nok tobbsege miert jon mindig ezzel?
A munkatarsnom nagyon kover 165cm es 90kilo koruli.
A munkabol sem tudja ugy ki venni a reszet mint a tobbiek.
Ezert tobbszor is figyelmeztettek! O is sokat panaszkodik, foleg nyaron!
Egy baratnom altal kiprobalt es hatasosnak bizonyult fogyokuras modszert ajanlottam neki ebed idoben (csak ketten voltunk), de ram formedt, hogy ot igy szeretik a pasik mert van mit fogni rajta, nem mindenki rajong az olyan gilisztakert mint en (168cm es 61kg)
Nagyon rosszul esett amit mondott, mert sokat segitek neki a munkaba es eddig azt hittem joban vagyunk.
Nincs más, amibe kapaszkodjanak, csak ebbe az érvbe.
Te meg nem vagy giliszta. Én is voltam 61kg, csakhogy mellette 183cm vagyok.
Valószínűleg támadásnak vette és ezért vágott vissza ezzel. Nem kell más életébe beleszólni ,ha akar akkor lefogy és ha látod a szándékot a próbálkozást akkor adhatsz tanácsot ,de csak úgy beszólni valakinek hogy fogyjon le van egy tuti módszered az nem szerencsés.
Egyébként tényleg sok férfinek van kövér párja ,szóval igaz amit mond. Bár abban nincs igaza ,hogy attól még hogy van pasija ,az egészségére veszélyes ez a súly.
Én is kövér vagyok, mégsem mondok ilyen baromságokat :D. Tudom, hogy a szépség relatív, és hogy van, akinek az én alkatom jön be, de attól a vékony, sportos, esetenként kisfiús alkatú lányok is sok férfinak jönnek be.
Mondjuk te is elég neveletlen voltál, hogy a kérése ellenére fogyókúrát tukmáltál rá. Ilyet nem illik csinálni. Lehet, nem akarta a képedbe mondani, hogy mekkora tapló vagy, de azt nem merte, így inkább ezzel takarózott.
Kiváncsi vagyok milyen a habitusa. Lehet, hogy mégsem vagytok olyan viszonyban? A kövér embereket sokszorérik attrocitások mindenfelől. Ha valóban segíteni akarsz neki lefogyni, akkor mond meg neki, hogy nem sétésnek szántad, hanem úgy gondoltad esetleg érdekelheti. Vagy hívd el mászkálni, túrázni. Mozdítsd meg. Mond, hogy viszed a kaját, de csak salit csomagolj stb. Akkor nem fog megsértődni.
Én is állandóan diétázom. Egyszerűen ilyenek a génjeim, ha ránézek egy sütire hopsz már fel is urgik egy kiló, ha gszagolom kettő:) Enni már meg sem merem.
Szóval a yeg, lehetséges, hogy tényleg ennyire érzékeny a súlyára. De ha tényleg érdekel, beszélgess el vele erről.
Ha VALÓBAN ilyen akar maradni, az az Ő döntése, de csak sértettségből ne tegye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!