Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha kitörne a III. Világháború,...

Ha kitörne a III. Világháború, te bevonulnál katonának?

Figyelt kérdés
A kérdés adott, hozzátenném, hogy én inkább elfogadnám a tarkón lövést otthon.
2014. márc. 11. 21:08
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Kedves 9-es, a II. Világháborúban őseink a németek élő golyófogói voltak.

Mellesleg nagyapám a Don kanyarból jött vissza...

2014. márc. 11. 21:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Én lány vagyok, ezért -bár mindig is jó voltam a kidobósban- nem fognék fegyvert, de a kórházba azonnal mennék segíteni, mivel szívemen viselem az országunk sorsát, hazaszerető vagyok. :) Egy ilyen nagy kaliberű eseményből nehéz lenne kihúznom magam, bár az előző világháborúk során is voltak rengetegen, akik elbújtak, és átvészelték valahogy a nehéz időket. Ezt is meg tudom érteni.
2014. márc. 11. 21:49
 13/20 anonim ***** válasza:
57%
Most így hirtelen nem vágom mi a párhuzam a kidobós és a háborúban fegyverfogás között?
2014. márc. 11. 22:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Nem vonulnék be, inkább elbújkálnék a hegyekbe, erdőbe, bárhová, de nem lövetném szét magamat azért, mert pár politikus megunta a p.csverést és háborúsdit játszik.
2014. márc. 11. 23:48
 15/20 anonim ***** válasza:

Gondolom azért mert a kidobóshoz jó koridenáció kell, emellett jó célzási képesség, szerintem így értette.

Magyarország ígyis-úgyis vesztene, miért kellene nekem akkor az életemet áldoznom? Semmi esélyünk se lenne, Mo. katonailag visszamaradott még mindig, amin már nem lehet vàltoztatni.

2014. márc. 12. 07:27
 16/20 anonim ***** válasza:
0%

Simán! Első sorban, elsőként lennék ott!

"Élj hiába, vagy halj meg, hogyha kell!"

2014. márc. 12. 09:33
 17/20 anonim válasza:
Prepper vagyok, és nem azért készülök a világvégére, hogy lelövessem magam valami értelmetlen baromság miatt. Mennék az erdőbe, ott úgy se találnak meg, aztán ha mindennek vége elő bújok, és megyek romokat fényképezni:D
2014. márc. 12. 10:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Ugyan, minek? Úgyis seperc alatt rámolvadna a vegyvédelmi cucc. Igaz, legalább légmentesen lenne csomagolva a hullám, csak be kéne hajítani valamelyik szimpatikus gödörbe.
2014. márc. 12. 15:26
 19/20 anonim ***** válasza:

Katonának? Ez már nem az emberek háborúja lenne, hanem az atombombáké. Mi szükség katonákra, mikor pár gombnyomással teljes országokat lehet megsemmisíteni?

Amúgy ha kellenének még katonák, akkor is hülye lennék megölteni magam. Szépen elemigrálnék valahova.

2014. márc. 12. 17:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Miről beszéltek? Szép nagy piros gomb ennyi lenne a háború.nem kellene bevonulni sehova :)
2014. márc. 12. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!