Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megvalósítható lenne, hogy...

Megvalósítható lenne, hogy híres legyek?

Figyelt kérdés

Tudtok jó zene iskolát?

Olyan zeneiskolát keresek ami kifejezetten arra készít fe, hogy utána tehetségkutatókba (pl: X-faktor, csillag szūletik) . Persze nem feltétlen tehetségkutatókból szeretnék befutni. Olyan iskola is jó ami egy jó POP zenei kariert tud majd garantálni, és sok fellépést. Végūl meg híres is lehetek. Persze apait anyait beleadnék. Csak híres énekes lehetnék! 15 éves vagyok és fiú. ( van zenei alap vizsgám!)

2014. márc. 10. 21:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Semmi sem lehetetlen! Ha te ezt érzed akkor csináld.
2014. márc. 10. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem egy magára adó zeneiskolának nem az a célja, hogy bazári média bohócokat neveljenek ki.
2014. márc. 10. 21:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Bohóckodásról itt szó sincs! Én a zenéből szeretnék megélni és ismert énekes szertnek lenni. Csak nem tudom, hogy hogyan induljak neki.
2014. márc. 10. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Aki X-faktorba vagy CSz-be jelentkezik vagy más tehetségkutató műsorba abból már nem sikeres ember lesz hanem celeb, föleg amennyi ilyen műsor van... Ott van a Tankcsapda szerinted melyik tehetségkutató műsor által lett híres? Vagy Eminem? Önerőből lettek híresek :)) Találd meg az utadat és saját erődből legyél híres. Készíts zenéket ahogy tudsz és terjeszd. De ez csak az én véleményem. Sok sikert! :)
2014. márc. 10. 23:02
 5/5 anonim ***** válasza:

Megvalósítható, de nem zeneiskolával, vagy tehetségkutatóval.

A tehetségkutatók nem fognak komoly zenei karriert nyomni alád, akármilyen komolyan is gondolod. A legtöbb tehetségkutatós egy számos sztár lett (mint az a Plazma gyerek), vagy reklámzene vokalista. A legrosszabb ami történhet, hogy elfelejtenek ahogy vagy, mint pl. László Attilát, aki már csak a Muzsika TV-n kap egy kis műsoridőt, 1-2 szám erejéig.

A zeneiskolák pedig nem ezért vannak. Ők kitanítanak téged, onnantól tiéd a pálya, mész amerre akarsz.

2014. márc. 13. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!