Ti éreztétek már úgy hogy kipécéztek titeket?
Igen, sajnos mindig vannak ilyen kirivó (vagy nem túl kirivó) estek, akiket egy közösség kipecéz, és uralkodni szeretne rajta...
Hogy a kérdésre válszoljak, igen. Sokszor éreztem már magam igy, bár magam sem értem, miért pont én.
Ne edd magad rajta, az ilyenek vagy nincsenek megelégedve magukkal, vagy valami mélyen eredő problémájuk van, amit rád vetitenek ki. Vagyis rajtad élik ki magukat.
Gyárban dolgozom.
Nem csak éreztem az ilyet, hanem tapasztaltam is.
Ezek bunkó, retard emberek. Igy szórakoztatják magukat meg a társaikat. Nincs jobb elfoglaltságuk.
Önmagában, bizonyos társaságokban szerintem a puszta "kiközösités" nem baj. ha van egy társaságom, akkor azokat engedek be, akikkel jól érzem magam, akik pozitiv emberek. az is biztos, hogy negativ vagy egoista emberek nem fognak bele gondolni, hogy "mi az oka."
Talán az, hogy emellett cseszegetnek is, talán az az oka, hogy nem tudják mit kezdjenek veled:)) okosabb dolog lenne békén hagyniuk.
De szerintem valahol mélyen ők is azt érzik, hogy ezzel azt bosszúlják meg, hogy nem tartozol közéjük. Talán neked ez naívnak hangzik, de szerintem ez így van.
Engem nem egyszer kipécéztek már az osztálytársaim, 8 évig minden egyes nap én voltam kiszemelve mint a szexista "viccek", bunkóságok, b*sztatások, nyilvános megalázások leendő áldozata. Egyik évben egyszerűen eldöntötték kb 8-an hogy na akkor most kiközösítenek, megbeszélték mindenkivel hogy nem szabad hozzám szólni, és a sok birka engedelmesen levegőnek nézett, hónapokig. De ha csak annyit kérdeztem mennyi az idő, akkor is, mintha ott se lennék.
Én sem értem hogy miért élvezték ezt, de nagyon jókat röhögtek, miközben számomra minden egyes reggel kínszenvedés volt felkelni, tudva mi vár rám az iskolában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!