Lányok, nektek az tetszik, ha a fiúknak szörös vagy sima a lába/hónalja?
# 10-es
ma már minden 3. srác swag /Secretly We Are Gay/, igaz csak stílusban, nem identitásban. ők általában mind csupaszok és minden csajnak bejönnek... lehet más korosztály vagyunk, azért nem érted a mai fiatalokat... már nem az emok, meg rapperek időszaka van, hanem a swagok, páwák és rajok a menők
Mikor megtudtam, hogy a 20on éves barátom csaja megkérte szegény srácot, hogy borotválja le a seggét, azt hittem ott beszarok.
Van abban valami, hogy a nőknek a szőrtelenség jön be.
Én a hónalj szőrt rövidebbre vágom, hogy ne mászkáljon ki a rövidebb ujjú polókból, és az intim területem borotválom, mert így sokkal praktikusabb szerintem nemi életet élni. Eddig nem panaszkodtak a szőrzetemre.
Pont nemrég láttam egy sorozatban: a színész pucéran feküdt egy kocsi hátsó ülésén, felül szinte szőrtelen, segge is szőrtelen, a lába viszont fekete szőrös. Olyan volt, mintha neccharisnya lett volna a lábán.
Nekem nagyon tetszik, ha valaki szőrtelen. 26 vagyok, úgy nőttem fel, hogy pucér felsőtestű pasik voltak a szexideálok. Anyukám meg meghal a bajszos pasikért, nála Tom Selleck a nyerő. Nálam mondjuk Stephen Amell. :)
Szerintem ezzel semmi baj. Ugyanúgy ahogy régen a homokóra alkat volt az, amitől a pasik eldobták az agyukat, ma a soványabb lányok a menők.
A szőrös pasikról apám, nagyapám, keresztapám, meg a többi rokon jut eszembe. A szex a legkevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!