Milyenek az örmény lányok, nők?
Találkoztatok már örmény hölgyekkel? Mindegy, hogy hol. Milyenek voltak veletek? (Vagy általánosságban az európai emberkkel szemben?)
Kedvesek/távolságtartóak, nyitottak/zárkózottak, fogékonyak/elutasítóak?
Az örmények külsőleg hasonlítanak a grúzokhoz. (Többnyire fekete, dús haj, barna szem, viszonylag nagy orr.)
Nekem tetszik ez a típus, szerintem szép emberek, főleg a fiatalok. (Jártam már kint, ugyanakkor egy hetven éves német/ skandináv ember nyilván jobban néz ki, 'konzerválódik' mint egy ugyanannyi idős örmény/grúz szülőhazájában.)
Mindkét fenti nemzet őskeresztény, azaz a kereszténységet már a 4. században államvallássá tették. A jelenlegi fiatalok is vallásosak, pl. ha templom mellett elmennek, keresztet vetnek. Házasság előtt (jellemzően!) nincs szex, ezért is nősülnek, házasodnak korán. A tinderes, egyéjszakás randik arrafelé nem jellemzőek.
A Kardashokon kívül míg grúz származású Cher is többek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!