Az összes Dominik idióta? No offense.
Ez fura.
Unokahúgom férje is Dominik és hát elég irritáló egy pasi. Magyarul, tényleg egy nagy gyökér.
Egy osztálytársam volt ilyen nevű, és egy másiknak az öccse, akiket ismerek. Mindkettő szégyenletesen viselkedett, és mellette még rendkívüli intelligenciaszintjük is volt. Arról ne is beszéljünk, hányszor volt fegyelmijük és hányszor volt olyan, amikor rendőrök hozták be őket az iskolába. Engem meg azért vertek, fenyegettek és megszóltak szinte naponta, mert én normálisan tanultam, felvettek a város legnehezebb gimijébe, ők meg csak egy szakiskola gyűjtőjébe kerültek, és nem voltak olyan ügyeim, mint nekik. Meg azért, mert külsőre nem az ő ízlésük voltam.
Anyám unokatestvérének a gyereke is ezt a nevet kapta, ő viszont még alig él, szóval róla még nem lehet ilyet megállapítani.
De ezek alapján én is úgy vagyok vele, hogy ez a név megmutatja az illető személyiségét a legtöbb esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!