Van itt olyan nő, aki eléggé magas és szeretne ismerkedni?
Nem találtam még meg az igazi szerelmet. Szerintem ennek a magasságom az oka. 219 cm magas vagyok,régebben versenyszerűen sportoltam. Amióta abbahagytam a testmozgást,kissé elhíztam.:) 135 kg vagyok. Orvos szerint ez kissé túlsúlyos. Aki szeretne ismerkedni,az írjon nyugodtan.:)
28/F
216 úgytudom
Egyébként kedves 59-es, én is 196-7cm vagyok szóval amiket írtam én is megkaptam már, de bocs ha durván adom elő :)
[link] :D
Amúgy 159 az nem kevés ha jányból vagy :D nekem volt annál alacsonyabb barátnőm, igaz mindig a hátára volt kötve egy zsámoly, ha a nyakamba akart volna borúlni
ha elkezdenél lejárni hcw birkózó és pankráció edzésre,rövid idő alatt bekerülhetnél a fellépésekre is ilyen adottságokkal.
és a fellépések tele vannak csajokkal,többen vannak,mint a fiúk,úgy imádják a pankrációt és a pankrátorokat,pedig az itthoni srácok külalakban meg sem közelítik az amcsikat,aki sokszor testépítő szintű kinézettel rendelkeznek és nem ritka közöttük a te magasságod.
a legtöbb pankrátor veled korabeli srác és szerintem vétek lenne kihasználatlanul használni az adottságod,főleg ha 3 legyet üthetnél 1 csapásra akár.
már ha pesti vagy.
ui.
testzsír százalék alapján állapítunk meg test összetételt és vonunk le következtetést,nem súlyból.
a pankráció koreografált küzdelem,vagyis be van gyakorolva előre az egész.
persze ettől még fizikailag komoly kihívás az edzés.
szóval a lényeg,hogy nem ütnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!