Nem furcsa, ha egy lány rapet (is) hallgat?
Mert ez is nemekre van osztva?
A lányok csak Katy Perryt vagy Britney Spearst hallgathatnak, a többi király műfaj csak fiúknak való? :D
Nem furcsa.
Mondjuk ha Bustát, Essemm-et, Siskát, vagy valamilyen RTM fattyat hallgatsz, nem épp pozitívan állnék hozzád.
Wiz Khalifa, Lil Wayne, meg a többi rapper imitátor még elmegy, rátudod fogni hogy nem érted a szövegét.
Ha viszont Punnany Massif-ot, vagy pl. Kid Cudit hallgatsz, az jó pont nálam! :D
15/f
A kérdés az egyetlen ami furcsa:D
Rapp, rnb és soul a legjobb. Én 21 éves vagyok és emlékszem gyerekkoromban még volt az MTV hits minden délután. Ott szinte csak rapp és hipp-hopp zene ment. Szóval aki ezen nőtt fel, az valszeg ma is meghallja a jó zenét. Nem tudom ki hogy van vele, én magyar előadókat nem szeretek, de ízlések és pofonok. :)
hahaha azzal vitatkoznék hogy busta, essem beersee meg hasonlók nem "rap" :DDDD
de nem vitázok , mert nem vagyok kötekedős :D
Köszönöm a sok választ, és ezek szerint nem vagyok egyedül. :D
#12-es, a Punnany Massif az egyik kedvencem! :D Bár ők pont divatosak, de én nem egy tipikus "Élvezd-rajongó" vagyok, szinte az összes számukat imádom.
(Egyébként Wiz Khalifát is szeretem...)
Method: Olvasgasd Cudi szövegeit az Indicud előtt. Elég "underground" volt Cudi, kevesen ismerték, aztán jött a Project X, a Steve Aoki remix, és mindenki nagy fan lett.
Szépen félre is értelmezik a számai többségét, a Pursuit of Happiness nem egy partizós szám, ahogy a Day N Nite sem, a többi számáról nem is beszélve.
Az Indicud óta megint sztárolják, elismerem, és még a zenéje is egyre szarabb lesz, de régen azért ott volt a szeren, ha mainstream is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!