Csak a múlt Emléke marad?
Szia!
Ez, amit jelenleg átélsz egy teljesen normális dolog. Mondjuk úgy, üdvözöl a felnőtté válás. Ebben az időszakban mondhatni rádöbben az ember a valóságra, ami valójában körbeveszi őt. Te most csak egyszerűen egy boldog időszakodra emlékszel vissza. Nincs ezzel semmi baj. Ezekre az emlékekre támaszkodni kell, ezek adhatnak a szürke hétköznapokban erőt a kitartásodhoz. Egyszerűen csak hallgass a megérzéseidre, érzéseidre, azok fogják tudni visszatükrözni, hogy mire vágysz valójában. Én magam is megéltem egy ilyen időszakot, amikor csak a múlt dolgain pörgött az adjam, jó és rossz emlékeken egyaránt. Nekem az segített, ha rendszereztem őket, szembenéztem minden negatív és pozitív emlékkel és feldolgoztam őket. A múlt, a jelen és a jövő része egyaránt. Egyszerűen épülnek az elemek időben egymásra. Én így gondolom. :) Remélem hasznosítható lesz a számodra a válasz! :D Minden jót kívánok!
Tisztelettel: Kenyeres Dániel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!